Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο τρέιλερ «Lemony Snicket's» μας συστήνει τον Κόμη Όλαφ

Το πρώτο τρέιλερ «Lemony Snicket’s» μας συστήνει τον Κόμη Όλαφ

...

Μαντώ Σιώμου

Η μικρή οθόνη «εμπνέεται» ξανά από την μεγάλη και η αγαπημένη ιστορία του Λέμονι Σνίκερ γίνεται σειρά. Το Νetflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά A Series of Unfortunate Events (Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα), βασισμένη στα βιβλία του Ντάνιελ Χάντλερ (με το ψευδώνυμο Λέμονι Σνίκετ).

Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία των ορφανών Βάιολετ, Κλάους και Σάνι Μποντλέρ, oι οποίοι όταν χάνουν τους πλούσιους γονείς τους σε μια φοβερή πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι τους, τίθενται υπό την κηδεμονία του Κόμη Όλαφ, ο οποίος προσπαθεί να κλέψει την κληρονομιά τους.
Τα αδέρφια πρέπει να ξεγελάσουν τον Κόμη, κατστρέφοντας τα δόλια σχέδια και τις μεταμφιέσεις του, προκειμένου να ανακαλύψουν διάφορα στοιχεία για το μυστηριώδη θάνατο των γονιών τους.

Στο πρώτο τρέιλερ, όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Κόμη Όλαφ, τον oποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy Νέιλ Πατρικ Χάρις (How I Met Your Mother). Μια πολύ κοντινή εκδοχή του Τζίμ Κάρεϊ, από την κινηματογραφική μεταφορά των τριών πρώτων βιβλίων (Η Κακή Αρχή, Το Δωμάτιο με τα Ερπετά, Το Φαρδύ Παράθυρο) του Ντάνιελ Χάντλερ, ο οποίος εκτόπισε τον Χάρι Πότερ από την πρωτιά, στη λίστα των πιο εμπορικών παιδικών βιβλίων.

Το Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events παρουσίασε αρχικά σε ένα teaser τρέιλερ ο Πάτρικ Γουορμπάρτον ως ο συγγραφέας Λέμονι Σνίκετ, μέσα από το πλατό της σειράς του Netflix, καθώς το υπόλοιπο καστ «πάσχει από χαμηλό ηθικό», όπου σύμφωνα με τον ίδιο σημαίνει ότι «βρίσκεται επί του παρόντος υπό ιατρική παρακολούθηση για μελαγχολία και βαρεμάρα».

Η σειρά οκτώ επεισοδίων είναι παραγωγή του Netflix, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Μπάρι Σόνενφελντ και Ντάνιελ Χάντλερ. Πρωταγωνιστούν οι Πάτρικ Γουορμπάρτον (Λέμονι Σνίκετ), Τζόαν Κιούζακ (Δικαστή Στράους), Μαλίνα Ουίσμαν (Βάιολετ Σάνι Μποντλέρ) και Λούις Χάινς (Κλάους Μποντλέρ).

Το teaser περιλαμβάνει αρκετές αναφορές από τα δεκατρία βιβλία του Χάντλερ, που μας προϊδεάζουν για τα μελλοντικά επεισόδια της σειράς. Τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε 41 γλώσσες και έχουν πουληθεί περισσότερα από 51 εκατομμύρια αντίτυπα. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

To Series of Unfortunate Events θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου στο Netflix.

entertainment.in.gr

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024