Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρώσος πολίτης και ο Στίβεν Σιγκάλ

Ρώσος πολίτης και ο Στίβεν Σιγκάλ

Ρώσος πολίτης - κατά το πρότυπο του Ζεράρ Ντεπαρτιέ - έγινε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Στίβεν Σιγκάλ. Σύμφωνα με διάταγμα, το οποίο αναρτήθηκε την Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο ρώσος πρόεδρος αποφάσισε να χορηγήσει στον αμερικανό ηθοποιό τη ρωσική υπηκοότητα. O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο ηθοποιός είχε υποβάλλει αίτηση εδώ και καιρό και είναι γνωστός για τα θερμά αισθήματα που τρέφει για τη Ρωσία.

Ρώσος πολίτης – κατά το πρότυπο του Ζεράρ Ντεπαρτιέ και όχι μόνο – έγινε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Στίβεν Σιγκάλ. Σύμφωνα με διάταγμα, το οποίο αναρτήθηκε την Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο ρώσος πρόεδρος αποφάσισε να χορηγήσει στον αμερικανό ηθοποιό τη ρωσική υπηκοότητα.

Σχολιάζοντας σχετικώς, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο ηθοποιός είχε υποβάλλει αίτηση εδώ και καιρό και είναι γνωστός για τα θερμά αισθήματα που τρέφει για τη Ρωσία.

«Ήταν επιθυμία του. Ήταν επίμονος εδώ και καιρό και ζητούσε να του χορηγηθεί υπηκοότητα. Είναι γνωστός για τα θερμά αισθήματα προς τη χώρα μας, ποτέ δεν το έκρυψε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Ο Σιγκάλ είχε εκφράσει την πρόθεσή του να υποβάλλει αίτηση για ρωσική υπηκοότητα τον περασμένο Σεπτέμβριο εξηγώντας ότι θα ήθελε να περνά αρκετούς μήνες στη Ρωσία με φίλους.

Πριν από τον Σιγκάλ, και άλλοι διάσημοι Αμερικανοί είχαν αιτηθεί και έλαβαν τη ρωσική υπηκοότητα. Ανάμεσά τους, ο μποξέρ Ρόι Τζόουνς και ο αθλητής σύνθετων πολεμικών τεχνών Τζεφ Μόνσον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024