Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Ομπάμα και οι Κλίντον μαζί στην τελευταία συγκέντρωση της Χίλαρι

Οι Ομπάμα και οι Κλίντον μαζί στην τελευταία συγκέντρωση της Χίλαρι

Το ζεύγος Ομπάμα και η οικογένεια Κλίντον θα συμμετάσχουν όλοι μαζί στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Δευτέρας για να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον, λίγες ώρες πριν ανοίξουν επισήμως οι κάλπες στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές. Η αυλαία της εκστρατείας θα πέσει στη Φιλαδέλφεια, πόλη με ιδιαίτερο συμβολισμό για τους Αμερικανούς στην πολιτεία-κλειδί της Πενσιλβάνια.

Το ζεύγος Ομπάμα και η οικογένεια Κλίντον θα συμμετάσχουν όλοι μαζί στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Δευτέρας για να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον, λίγες ώρες πριν ανοίξουν επισήμως οι κάλπες στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές.

«Στην τελευταία συγκέντρωσή της πριν από την ημέρα των εκλογών, η Χίλαρι Κλίντον θα βρεθεί στη Φιλαδέλφεια μαζί με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τη Μισέλ Ομπάμα, τον [πρώην] πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και την Τσέλσι Κλίντον» αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιτελείου της πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η Φιλαδέλφεια είναι πόλη με ιδιαίτερο συμβολισμό για τους Αμερικανούς, καθώς εκεί επικυρώθηκαν η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και το αμερικανικό Σύνταγμα. Βρίσκεται στην Πενσιλβάνια, μια από τις πολιτείες-κλειδί για τις προεδρικές εκλογές.

Μόλις πέντε ημέρες πριν την κάλπη και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν την Χίλαρι Κλίντον να προηγείται, όμως το προβάδισμά της έναντι του Ντόναλντ Τραμπ έχει μειωθεί σημαντικά.

Η τελευταία δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου CBS και της εφημερίδας New York Times που δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα φέρει την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος να προηγείται με 45% έναντι 42% του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024