Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο στόχαστρο της Σέλτικ ο Αντρέας Σάμαρης

Στο στόχαστρο της Σέλτικ ο Αντρέας Σάμαρης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σέλτικ βρίσκεται ο Αντρέας Σάμαρης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "A Bola", η πρωταθλήτρια Σκοτίας, ήταν μία από τις 26 ομάδες, που ζήτησαν διαπίστευση για να παρακολουθήσουν την συνάνηση Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου στο "Da Luz", αγώνα για τον δεύτερο όμιλο του Champions League, που έληξε με νίκη (1-0) των "αετών της Λισαβόνας".

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σέλτικ βρίσκεται ο Αντρέας Σάμαρης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «A Bola», η πρωταθλήτρια Σκοτίας, ήταν μία από τις 26 ομάδες, που ζήτησαν διαπίστευση για να παρακολουθήσουν την συνάνηση Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου στο «Da Luz», αγώνα για τον δεύτερο όμιλο του Champions League, που έληξε με νίκη (1-0) των «αετών της Λισαβόνας».

Σύμφωνα με την «Daily Record», οι εκπρόσωποι του συλλόγου της Γλασκόβης, κράτησαν σημειώσεις για τον Ανδρέα Σάμαρη, που μπήκε στο ματς σαν αλλαγή στο 59ο λεπτό στην θέση του τραυματία Λιούμπομιρ Φέισα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ελληνας μέσος, χρησιμοποιείται λίγο από τον Ρουί Βιτόρια, αλλά η Σέλτικ εξετάζει το ενδεχόμενο πρότασης, προκειμένου να ενισχύσει τις επιλογές του Μπρένταν Ρότζερς στο χώρο του κέντρου.

Επίσης ο μέσος της Ντιναμό Κιέβου Σεργκέι Σίντορτσουκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν επίσης στόχος των απεσταλμένων της Σέλτικ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024