Διακαναλική συνέντευξη Αναστασιάδη για το Κυπριακό
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για το Κυπριακό. Η συνέντευξη θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για το Κυπριακό.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα απαντήσει σε ερωτήσεις με θέμα το Κυπριακό σε επτά διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών παγκύπριας εμβέλειας.
Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι, καθώς και δημοσιογράφοι τοπικών ΜΜΕ και ανταποκριτές ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Προεδρικό Μέγαρο, σε ταυτόχρονη μετάφραση στην αγγλική και την τουρκική γλώσσα.
Η διακαναλική συνέντευξη θα αρχίσει στις 18:30 και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 την Παρασκευή.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).