Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζόνι Ντεπ μπαίνει στον κόσμο των «Φανταστικών Ζώων»

Ο Τζόνι Ντεπ μπαίνει στον κόσμο των «Φανταστικών Ζώων»

...

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Μετά τη σειρά ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», ο Τζόνι Ντεπ μπαίνει σε ένα ακόμα franchise: εκείνο των «Φανταστικών Ζώων», των ταινιών που εμπνέονται από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ.

Ο Ντεπ κάνει στην ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» μία μικρή εμφάνιση, αλλά ο ρόλος του στην δεύτερη ταινία θα είναι πρωταγωνιστικός.

Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον Ντεπ να ερμηνεύει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο σύμπαν του Χάρι Πότερ: εκείνον του μάγου Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, ο οποίος υπήρξε φίλος με τον Άλμπους Ντάμπλντορ στα εφηβικά του χρόνια, στη συνέχεια στράφηκε προς τη σκοτεινή πλευρά, ενώ ηττήθηκε από τον διευθυντή του Χόγκουαρτς το 1945.

Η σειρά ταινιών εκτυλίσσεται 70 χρόνια πριν από τα γεγονότα στη σειρά βιβλίων Χάρι Πότερ και έχει ως ήρωα τον μαγοζωολόγο Νιούτ Σκάμαντερ (τον ερμηνεύει ο Έντι Ρεντμέιν). Στην πρώτη ταινία -σε σενάριο Ρόουλινγκ και σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς- ο Σκάμαντερ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου θα βρει συμμάχους, αλλά και εχθρούς.

Πρόσφατα, η Τζόαν Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι οι ταινίες «Φανταστικά Ζώα» θα είναι συνολικά πέντε.

Κάθε μία από τις ταινίες -ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Warner Bros- αναμένεται να εκτυλίσσονται σε διαφορετικό μέρος του πλανήτη.

Έπειτα από αποτυχίες στο box office και τον αρνητικό θόρυβο που προκάλεσε το άσχημο διαζύγιό του από την ηθοποιό Άμπερ Χερντ, ο Ντεπ αναζητά μία μεγάλη επιτυχία, την οποία θα μπορούσε να του προσφέρει ο δημοφιλής κόσμος του Χάρι Πότερ.

Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ δεν επιβλέπει απλά το σενάριο, αλλά είναι η ίδια σεναριογράφος.

* Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, σε διανομή Tanweer.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024