Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιλότος F-16 στην παρέλαση: Να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά

Πιλότος F-16 στην παρέλαση: Να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά

«Να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, να κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά» παρότρυνε ο επισμηναγός Σωτήριος Στράλης, μέσα από το πιλοτήριο του F16, που πραγματοποίησε την αεροπορική επίδειξη στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Φωτογραφίες, βίντεο.

«Να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, να κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά» παρότρυνε ο επισμηναγός Σωτήριος Στράλης, μέσα από το πιλοτήριο του F16, που πραγματοποίησε την αεροπορική επίδειξη στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

«Η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις στον ιερό αγώνα υπεράσπισης της πατρίδας μας» ευχήθηκε, απαντώντας, ο κ. Παυλόπουλος.

Στο τέλος της παρέλασης, τα βλέμματα όλων στράφηκαν προς τον ουρανό, όταν το F-16 με πιλότο τον επισμηναγό Σωτήριο Στράλη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων επιδόθηκε σε μια σειρά από εντυπωσιακούς, οριζόντιους και κατακόρυφους ελιγμούς.

Με περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσης, ο επισμηναγός Στράλης είναι πιλότος στην 115 ΠΜ/340 Μοίρα, που έχει έδρα στα Χανιά της Κρήτης, ενώ σήμερα απογειώθηκε με το F16, με το οποίο έλαβε μέρος στην επίδειξη, από την 110 ΠΜ, στη Λάρισα.

Το F-16 ανήκει στην ομάδα αεροπορικών επιδείξεων ΖΕΥΣ.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της παρέλασης από την ΕΡΤ εκτός από τα επίγεια πλάνα με τα αγήματα των σωμάτων των Στρατού, μεταδόθηκαν και πλάνα από το πιλοτήριο εναέριων μέσων.

Mέσα σε ένα ελικόπτερο Χιούι, συγκυβερνήτης ήταν μια γυναίκα, με τον βαθμό του αρχιλοχία όπως φαίνεται και στο διακριτικό της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024