Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατυχος ο Λούκας που θα μείνει 1,5 μήνα εκτός από την Αρσεναλ

Ατυχος ο Λούκας που θα μείνει 1,5 μήνα εκτός από την Αρσεναλ

Ο Λούκας Πέρεθ δεν θα ενισχύσει την Άρσεναλ στον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τη Σάντερλαντ, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρέντινγκ για το League Cup, σύμφωνα με πηγή από τον λονδρέζικο σύλλογο. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο στο δεύτερο μέρος της νικηφόρας (2-0) αναμέτρησης με τις «μαύρες γάτες», ύστερα από μαρκάρισμα του Ντάνζελ Γκράβενμπερτς, και ενδέχεται να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης (περίπου 1,5 μήνα).

Ο Λούκας Πέρεθ δεν θα ενισχύσει την Άρσεναλ στον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τη Σάντερλαντ, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρέντινγκ για το League Cup, σύμφωνα με πηγή από τον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο στο δεύτερο μέρος της νικηφόρας (2-0) αναμέτρησης με τις «μαύρες γάτες», ύστερα από μαρκάρισμα του Ντάνζελ Γκράβενμπερτς, και ενδέχεται να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για απουσία του παίκτη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κανονιέρηδων» για ένα διάστημα που μπορεί να φτάσει και τις έξι εβδομάδες, λόγω προβλήματος στους συνδέσμους.

Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι προβλέψεις, ο Λούκας Πέρεθ αναμένεται να μείνει στα… πιτς ολόκληρο τον Νοέμβριο, στην διάρκεια του οποίου η Άρσεναλ έχει να δώσει τρεις σημαντικούς αγώνες, με Τότεναμ (6/11) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/11) για την Premier League και με Παρί Σεν Ζερμέν (23/11) για το Champions League.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αναμένεται να αποκαλύψει την πλήρη έκταση του τραυματισμού του Ισπανού στράικερ στην αυριανή συνέντευξη Τύπου του.

Ο 28χρονος άσος εντάχθηκε το καλοκαίρι στο δυναμικό της Άρσεναλ, προερχόμενος από τη Λα Κορούνια, και μετράει τρεις συμμετοχές στην Premier League και δύο στο League Cup με απολογισμό δύο γκολ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024