Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πάρντο... είναι εδώ και «οδήγησε» τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο

Ο Πάρντο… είναι εδώ και «οδήγησε» τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο

Ανέβασε... ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει την πρώτη νίκη στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός, με σκόρερ τους Πάρντο (5`, 66`) και Ελαμπντελαουί (68`) επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ανέβασε… ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει την πρώτη νίκη στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός, με σκόρερ τους Πάρντο (5`, 66`) και Ελαμπντελαουί (68`) επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι πειραιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Πάρντο. Ο Κολομβιανός, με καλοζυγισμένο σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα να σκάσει κάτω από τα χέρια του Κοκκαλά και να καταλήξει στο βάθος της εστίας της κρητικής ομάδας.

Ο Πάρντο ήταν ο πρωταγωνιστής και δεύτερου τέρματος στο 66`. Από τη σέντρα του Σιόβα ο Κολομβιανός με κεφαλιά παραβίασε και πάλι την εστία του Κοκκαλά διπλασίαζοντας τα «ερυθρόλευκα» γκολ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στην επανεμφάνισή του, έπιασε δυνατό συρτό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς, Γιορέντε

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρομαό (78` Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Μάριν (65` Μανθάτης), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Πάρντο.

Πλατανιάς: (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (83` Μουνάφο), Ντίνας (72` Σκαρντουέλλι), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67` Τσουράκης) , Ντιλαβέρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024