
Εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας με 2-0 στην Τούμπα
Με αρκετούς εφεδρικούς στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικότερος από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια του και πέτυχε εύκολη νίκη επί της Λάρισας με 2-0, χάνοντας ταυτόχρονα και άλλες καλές ευκαιρίες.
Με αρκετούς εφεδρικούς στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικότερος από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια του και πέτυχε εύκολη νίκη επί της Λάρισας με 2-0, χάνοντας ταυτόχρονα και άλλες καλές ευκαιρίες.
Στο 11΄ ο Μπίσεσβαρ βρίσκει πολύ ωραία τον Περέιρα μέσα στην περιοχή της Λάρισας, όμως το πλασέ του Αργεντινού βρίσκει δύο φορές τα δοκάρια (αριστερό και δεξί) του Καβουσάκη.
Στο 28΄, σε πίεση διαρκείας των γηπεδούχων και μετά από σουτ του Κάνιας έξω από την περιοχή, ο Μυστακίδης πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση της άμυνας και με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 1-0 μέσα από την μικρή περιοχή. Το σκορ έκλεισε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
Στο 41΄ ο Μπίσεσβαρ βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Περέιρα και αυτός με δυνατό συρτό σουτ «γράφει» το 2-0.
Διαιτητής: Φωτιάδης. Κίτρινες κάρτες: Βαρέλα, Αναστασόπουλος.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (74΄ Κοροβέσης), Κάνιας (60΄ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59΄ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης.
ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος (67΄ Πολ), Ναβάρο, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (46΄ Αβράαμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (59΄ Ντέλετιτς).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Mπιορκ, γυναίκα σε ούρα και η Ελλάδα δραπέτης – «Κατάσταση πολιορκίας»
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- Κικίλιας: Η Ευρώπη οφείλει να δράσει άμεσα για τη διασφάλιση του τουρισμού και της ναυτιλίας εν μέσω κρίσης
- Πώς η στεγαστική κρίση και τα υπερχρεωμένα κράτη ζωντανεύουν τον εφιάλτη ενός κραχ
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον


