Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στο in.gr: Προσκλήσεις για την παρουσίαση του νέου δίσκου της Μαρίας Παπαγεωργίου

Αποκλειστικά στο in.gr: Προσκλήσεις για την παρουσίαση του νέου δίσκου της Μαρίας Παπαγεωργίου

...

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαρία Παπαγεωργίου σε μια ξεχωριστή, privé βραδιά, παρουσιάζει live το καινούριο της άλμπουμ με τίτλο Μνήμη, που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Το in.gr εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του, πέντε διπλές προσκλήσεις, για να παρευρεθούν σε αυτό το special event που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας και να ακούσουν ζωντανά από τη Μαρία Παπαγεωργίου τα κομμάτια του καινούριου δίσκου.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο χώρο, ο οποίος θα γνωστοποιηθεί στους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση (αφορά είσοδο με ποτό), συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και οι τυχεροί θα ενημερωθούν με e-mail για όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η νεαρή τραγουδοποιός, που γνωρίσαμε από τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη στους δίσκους Όμορφοι και Ηττημένοι (2010) και Άβουλο Θεριό (2013), αλλά και την κυκλοφορία του συλλεκτικού βινυλίου 3 Μοίρες, επιστρέφει με τη νέα της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μνήμη». Ο δίσκος αποτελείται από οκτώ νέα τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί live και χαρακτηρίζεται από μία μίξη δυτικότροπης προσέγγισης και ενορχήστρωσης μπλεγμένης με την παραδοσιακή ματιά της Μαρίας, δημιουργώντας ένα νέο μουσικό χαρακτήρα στο ελληνικό τραγούδι.

entertainment.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024