
Στη Θεσσαλονίκη πλοία του στόλου για την 28η Οκτωβρίου
Τα αρματαγωγά «Ρόδος» και «Λέσβος», καθώς και η πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης» θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τα αρματαγωγά στις 26 και 27 Οκτωβρίου και την πυραυλάκατο στις 27 Οκτωβρίου.
Τα αρματαγωγά «Ρόδος» και «Λέσβος», καθώς και η πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης» θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τα αρματαγωγά στις 26 και 27 Οκτωβρίου, από τις 9:00 έως τις 19:00, και την πυραυλάκατο στις 27 Οκτωβρίου, από τις 16:00 έως τις 19:00.
Επίσης, στις 26 Οκτωβρίου η πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης», κατά τον πλου της προς Θεσσαλονίκη, θα σταθμεύσει στη Χαλκίδα, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να την επισκεφθεί, από τις 10:00 έως τις 17:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με I.X. αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
- Απεργούν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και των Δικαστηρίων – «Αποτέλεσμα κοινωνικού αυτοματισμού οι επιθέσεις»
- Καταρρέει με πάταγο ο μύθος του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Πώς κατάφερε να σκορπίσει τον τρόμο ο 89χρονος μέσα σε λίγα λεπτά – Το χρονικό μέχρι τη σύλληψη και τα κενά ασφαλείας
- Eπιδόματα: «Ηλεκτρονικό φακέλωμα» θα καταγράφει ποιος παίρνει, τι και πόσα – Οι αλλαγές



