Δεκάδες νεκροί σε εκτροχιασμό τρένου στο Καμερούν
Τουλάχιστον 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Καμερούν όταν εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που ταξίδευε από το Γιαουντέ στο λιμάνι Ντουάλα. Το τρένο, το οποίο ήταν υπερφορτωμένο εξαιτίας της διακοπής της οδικής σύνδεσης μεταξύ των δύο πόλεων μετά την κατάρρευση γέφυρας, εκτροχιάστηκε λίγο προτού προσεγγίσει την πόλη Εσέκα.
Τουλάχιστον 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Καμερούν όταν εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που ταξίδευε από το Γιαουντέ στο λιμάνι Ντουάλα, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο (CRTV).
Το τρένο, το οποίο ήταν υπερφορτωμένο εξαιτίας της διακοπής της οδικής σύνδεσης μεταξύ των δύο πόλεων μετά την κατάρρευση γέφυρας, εκτροχιάστηκε λίγο προτού προσεγγίσει την πόλη Εσέκα (κεντρικά), έκανε γνωστό ο υπουργός Μεταφορών του Καμερούν Έντγκαρ Άλεν Μέμπε Νγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Δύο τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένος ο ένας – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
- Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο, ανακρίνεται 74χρονος – «Δεν σχετίζεται με το περιστατικό ο θάνατος 90χρονης»
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442