Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον μιλούν για το «Doctor Strange»

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον μιλούν για το «Doctor Strange»

...

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Όταν η Marvel ανακοίνωσε ότι βρήκε τον Doctor Strange που αναζητούσε στο πρόσωπο του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, το Internet αντέδρασε με ενθουσιασμό.

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από τότε και ο γνωστός βρετανός ηθοποιός ετοιμάζεται να ξεπηδήσει στη μεγάλη οθόνη φορώντας την στολή του σούπερ ήρωα -ενώ τα πρώτα σχόλια στο Twitter μιλούν θετικά για τις σκηνές δράσης.

Δείτε στο in.gr αποκλειστικό featurette με δηλώσεις των συντελεστών για την ταινία.

Τα τρέιλερ της ταινίας παραπέμπουν στον κόσμο του Κρίστοφερ Νόλαν, και ειδικά στο Inception, και περιλαμβάνουν αρκετές εντυπωσιακές σκηνές, χειρισμό του χώρου και μπόλικα ειδικά εφέ.

Σε μία α λα Dr House ερμηνεία, ο Κάμπερμπατς -με αμερικανική προφορά- εμφανίζεται αρχικά κυνικός απέναντι σε μία διαφορετική πραγματικότητα.

Η υπόθεση έχει ως εξής: ο Στίβεν Στρέιντζ, νευροχειρουργός, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Θα βρει λύση στην «Αρχαία», επικεφαλής μίας μυστικής κοινότητας μάγων που διδάσκει τον Dr. Strange. Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, ο Dr. Strange θα πρέπει να γίνει ο υπερασπιστής της γης από τις μαγικές απειλές.

«Ο Strange είναι απίστευτα αλαζόνας και ευφυής, κάπως μοναδικός» λέει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος ερμηνεύει τον γνωστό υπερήρωα της Marvel.

«Είμαστε χαρούμενοι και με τους κακούς της ταινίας» λέει ο Κέβιν Φάιγκ της Marvel, παραγωγός της ταινίας. «Είναι άνθρωποι που σαγηνεύτηκαν από αυτά που βρήκαν στην άλλη πλευρά. Θέλουν να ανατρέψουν τα όρια ανάμεσα στις διαφορετικές διαστάσεις κάτι που θα καταστρέψει ολόκληρο το σύμπαν μας» σημειώνει ο Φάιγκ.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος περιμένει με τη σύζυγό του το δεύτερό τους παιδί όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, έκανε μία απολαυστική εμφάνιση στο σόου του Τζίμι Κίμελ.

Δείτε τα τρέιλερ του «Doctor Strange»:

* Η ταινία «Doctor Strange» θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024