
Δ.Γιαννακόπουλος: «Χάστε αλλά… ματώστε»
Αμέσως μετά τη σύντομη, αλλά σε υψηλούς τόνους συζήτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρώην πλέον τεχνικό των «πρασίνων», Αργύρη Πεδουλάκη, στο ΟΑΚΑ, για τα αίτια της απογοητευτικής εμφάνισης των Κυπελλούχων Ελλάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνθηκε προς τους παίκτες, στους οποίους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Ο Δ.Γιαννακόπουλος είχε συνομιλία σε ήρεμο τόνο με τους «πράσινους», από τους οποίους ζήτησε να ματώνουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Αμέσως μετά τη σύντομη, αλλά σε υψηλούς τόνους συζήτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρώην πλέον τεχνικό των «πρασίνων», Αργύρη Πεδουλάκη, στο ΟΑΚΑ, για τα αίτια της απογοητευτικής εμφάνισης των Κυπελλούχων Ελλάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνθηκε προς τους παίκτες, στους οποίους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.
Ο Δ.Γιαννακόπουλος είχε συνομιλία σε ήρεμο τόνο με τους «πράσινους», από τους οποίους ζήτησε να ματώνουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να είπε μεταξύ άλλων:
«Καταλαβαίνω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς και καταλαβαίνω πως η ομάδα δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, όμως δεν γίνεται να μην ματώνετε τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε κάθε παιχνίδι. Χάστε, αλλά… ματώστε. Θέλω μαχητές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κβίτσα Κβαρατσέλια: Santa… Kvaradona
- Ο Τσίπρας αρχίζει τις πολιτικές συγκεντρώσεις: Το οργανωτικό στην πρώτη γραμμή – με το νέο κόμμα ανοίγει και το μητρώο μελών
- Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία Μοσχούρη από την ΕΛ.ΑΣ.
- Η επιτομή του κουλ, αυτοσαρκασμός κι ευφυΐα – Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε 65
- Δημογραφικό: Η μεγάλη μεταβολή στο πλήθος των γεννήσεων και μια κρίσιμη παράμετρος
- Η δίκαιη απαίτηση της κοινωνίας για κανονικότητα και δικαιοσύνη δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως «τραύμα»





