Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακυρώνονται οι σειρές «BrainDead» και «American Gothic»

Ακυρώνονται οι σειρές «BrainDead» και «American Gothic»

...

To CBS, ακυρώνει τις σειρές BrainDead και American Gothic, μετά την πρώτη τους σεζόν. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, από τις καλοκαιρινές πρεμιέρες του δικτύου μόνο το Zoo θα επιστρέψει με νέο κύκλο.

To κωμικό θρίλερ BrainDead, ήταν από τους δημιουργούς και εκτελεστικούς παραγωγούς του The Good Wife, τον Ρόμπερτ και την Μισέλ Κινγκ, με πρωταγωνιστές τους Μαίρη Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ, Nτάνι Πίνο, Άαρον Τβέιτ, Τόνι Σαλούμπ, Νίκι Μ.Τζέιμς και Τζόνι Ρέι Γκιλ.

Η σειρά διαδραματίζεται γύρω από μια νεαρή κοπέλα που αναλαμβάνει την πρώτη της δουλειά στην Ουάσιγκτον, και ανακαλύπτει ότι συμβαίνει κάτι μυστηριώδες σε πολλά μέλη του Κογκρέσου.

Ενώ ο πρώτος κύκλος είχε υψηλή τηλεθέαση (5 εκατομμύρια θεατές) μέχρι την ολοκλήρωσή του, είχε πέσει στο μισό. Η ακύρωση ήρθε και μετά την ανακοίνωση των Κινγκς ότι θα αναλάβουν την παραγωγή του spin off του The Good Wife. Καθώς, το CBS έχει συμφωνία με το Amazon, που του επιτρέπει μόνο μια καλοκαιρινή σειρά τον χρόνο.

Το American Gothic με πρωταγωνιστές τουςΤζούλιετ Ράιλανς,Άντονι Σταρ,Βιρτζίνια Μάντσεν και Τζάστιν Χάτοιν ήταν ένα οικογενειακό δράμα με ανατροπές από την εκτελεστική παραγωγό Κορίν Μπρίνκερχοφ, που έχει συνεργαστεί με τους Κινγκς για το The Good Wife.

Η τηλεθέαση της σειράς έκανε πρεμιέρα με 3,4 εκατομμύρια θεατές, αλλά στο τέλος τα νούμερα ήταν λίγο καλύτερα από του BrainDead.

Ο πρόεδρος του CBS, Γκλεν Γκέλερ δήλωσε ότι οι σειρές δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν τον αποθαρρύνει και θέλει να εξασφαλίσει ποιοτικές σειρές για τους καλοκαιρινές μήνες, όπως έκανε το ABC, που κατάφερε να ανεβάσει την επίδοσή του το καλοκαιρινό διάστημα με το ρετρό του πρόγραμμα.

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024