Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μη χάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην TV

Μη χάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην TV

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 00.30: «ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ» (ANIMAL KINGDOM) – ΕΡΤ1 Πρωταγωνιστούν: Γκάι Πιρς, Τζέιμς Φρέσβιλ, Τζάκι Γουίβερ, Μπεν Μέντελσον, Τζόελ Έτζερτον, Λουκ Φορντ, Σάλιβαν Σέιπλετον Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Μισό Αστυνομικό δράμα, παραγωγής Αυστραλίας 2010. Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο 17χρονος Τζέι μετακομίζει στο σπίτι της γιαγιάς και των θείων του, οι […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

00.30: «ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ» (ANIMAL KINGDOM) – ΕΡΤ1
Πρωταγωνιστούν: Γκάι Πιρς, Τζέιμς Φρέσβιλ, Τζάκι Γουίβερ, Μπεν Μέντελσον, Τζόελ Έτζερτον, Λουκ Φορντ, Σάλιβαν Σέιπλετον
Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Μισό

Αστυνομικό δράμα, παραγωγής Αυστραλίας 2010. Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο 17χρονος Τζέι μετακομίζει στο σπίτι της γιαγιάς και των θείων του, οι οποίοι είναι μπλεγμένοι σε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Πολύ σύντομα θα παγιδευτεί ανάμεσα στα συμφέροντα της οικογένειας και στις πιέσεις της αστυνομίας.

Βραβευμένος μικρομηκάς σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, ο Αυστραλός Ντέιβιντ Μισό κάνει το πρώτο μεγάλο σκηνοθετικό του βήμα, εισβάλλοντας στον υπόκοσμο της Μελβούρνης. Πίσω από το ρεαλιστικό crime thriller του κρύβεται ένα ωμό, κοινωνικά διεισδυτικό οικογενειακό δράμα.
Μεταξύ άλλων η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Β΄ Γυναικείου Ρόλου (Τζάκι Γουίβερ) και Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου (Τζάκι Γουίβερ).

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

17.15: «ΜΕΛΙ» – ΕΡΤ3
Πρωταγωνιστούν: Ερντάλ Μπεσίκτσιογλου, Τουλίν Οζέν, Μπόρα Άλτας
Σκηνοθέτης: Σεμίχ Καπλάνογλου

Πρόκειται για το τελευταίο μέρος της κινηματογραφικής «Τριλογίας του Γιουσούφ» του Σεμίχ Καπλάνογλου («Αυγό» 2007, «Γάλα» 2008), παραγωγής 2010. Ο σκηνοθέτης βραβεύτηκε με τη Χρυσή Aρκτο Καλύτερης Ταινίας και το Ειδικό Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Βερολίνου το 2010.

Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ένα μοναχοπαίδι, ο Γιουσούφ, που ζει με τους γονείς του σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή. Για το εννιάχρονο αγόρι, το δάσος είναι μέρος μυστηρίου και περιπέτειας, όπως το ζει ενώ συνοδεύει τον πατέρα του στη δουλειά καθημερινώς.
Ο πατέρας του είναι μελισσοκόμος και έχει τοποθετήσει τις ειδικά κατασκευασμένες κυψέλες του στην κορυφή των δέντρων του δάσους.
Πατέρας και γιος μοιράζονται τα ίδια όνειρα και έχουν τα δικά τους μυστικά.
Oμως ο μικρός δεν είναι αποδεκτός από το περιβάλλον των συνομηλίκων του στο σχολείο. Αυτό οφείλεται στη δυσλεξία που τον κάνει να ντρέπεται την ώρα των μαθημάτων. Η ισορροπία της ζωής του αλλάζει όταν ο πατέρας του αποφασίζει να ταξιδέψει σ’ ένα μακρινό δάσος. Όταν οι μέρες περνούν….
Διαβάστε συνέντευξη του σκηνοθέτη στο in.gr.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης εδώ

21.00: «IRON MAN 3» – ALPHA
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτρου, Ντον Τσιντλ
Σκηνοθέτης: Σέιν Μπλακ

Το τρίτο κινηματογραφικό franchise της σειράς Iron Man είναι πια στις αίθουσες.
Οι «δύσπιστοι» λάτρεις των κόμικ, που βρήκαν στο πρόσωπο και στο χαρακτήρα του Τόνι Σταρκ έναν πολλά υποσχόμενο σούπερ-ήρωα, αναμένεται να γεμίσουν από την Πέμπτη 25/4 τις αίθουσες για να διαπιστώσουν, αυτό που τούς έχουν υποσχεθεί καιρό τώρα οι δημιουργοί της ταινίας: αν δηλαδή είναι ο άνθρωπος ή η ίδια η στολή που κάνει τον ήρωα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

01.15 «MONEYBALL» – MEGA
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Τζόνα Χιλ, Ρόμπιν Ράιτ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Κρις Πρατ,Τάμι Μπλάνσαρντ, Στίβεν Μπίσοπ, Τζακ Μακγκί
Σκηνοθέτης: Μπέμνετ Μίλερ

Η αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που ανέτρεψε μια για πάντα τους κανόνες του παιχνιδιού δελέασε τον Μπραντ Πιτ ως ηθοποιό αλλά και ως παραγωγό μιας ταινίας που καταδεικνύει την αέναη κόντρα ανάμεσα στη διαίσθηση και τη στατιστική!
Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Μπίλι Μπιν, πολλά υποσχόμενος επαγγελματίας παίχτης του baseball στο παρελθόν και μάνατζερ της ομάδας Oakland Athletics, βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόφαση των ιδιοκτητών της να προβούν σε σοβαρές περικοπές στο μπάτζετ. Με την πλάτη στον τοίχο, ο Μπιν αναγκάζεται να προσλάβει τον Πίτερ Μπραντ, έναν ιδιοφυή οικονομικό αναλυτή, με τη βοήθεια του οποίου θα επιχειρήσει να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι δυο τους θα θέσουν σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στατιστικής μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, που θα τους βοηθήσει να στελεχώσουν την ομάδα με τους καταλληλότερους παίχτες, παραμένοντας παράλληλα εντός μπάτζετ. Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους πάντες…



Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης εδώ

entertainment.in.gr

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024