Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Golf  2017: Ραντεβού ανανέωσης το Νοέμβριο

VW Golf 2017: Ραντεβού ανανέωσης το Νοέμβριο

Η γερμανική φίρμα γνωστοποίησε την πρόθεση της να παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς μικρομεσαίου μοντέλου στις αρχές Νοεμβρίου, επιφυλάσσοντας «σημαντικές αλλαγές».

Η VW ανακοίνωσε την παρουσίαση της ανανεωμένης εκδοχής του «πλέον επιτυχημένου της μοντέλου», VW Golf στις αρχές Νοεμβρίου, γνωστοποιώντας ότι θα πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση, αντάξια ενός μοντέλου που, όπως επισημαίνει, έχει καταρρίψει κάθε ορόσημο δημοτικότητας στην 42χρονη πορεία του, «εκδημοκρατίζοντας την πρόοδο από την πρώτη γενιά του έως σήμερα».

Αν και προς το παρόν η VW δεν δημοσιοποιεί συγκεκριμένα στοιχεία για την ανανέωση της έβδομης γενιάς του Golf, εκτός από τις εθιμοτυπικά εξελικτικές σχεδιαστικές αλλαγές, το νέο Golf αναμένεται να δώσει, μεταξύ άλλων ιδιαίτερη έμφαση στην «έξυπνη» τεχνολογία και τα gadgets, καθώς όπως είχαν αποκαλύψει στο παρελθόν, στελέχη της VW, το νέο Golf αναμένεται να υιοθετήσει το lay-out και την τεχνολογία από το εσωτερικό του VW Golf R Touch Concept που παρουσιάστηκε στο CES της Σαγκάης το 2015.


VW Golf R Touch Concept

Αυτό μεταφράζεται σε ένα σύστημα infotainment με μεγαλύτερη οθόνη αφής 9,5 ιντσών η οποία θα βρεθεί στο κέντρο του ταμπλό, προσφέροντας λειτουργίες αντίστοιχες smartphone ή ταμπλέτας προσαρμοσμένες στις ανάγκες ενός αυτοκινήτου ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η δυνατότητα ελέγχου ορισμένων λειτουργιών όπως η ένταση του ηχοσυστήματος, ο κλιματισμός και η ηλιοροφή με νεύματα χάρη σε μια σειρά αισθητήρων που θα τοποθετηθούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Τον παραδοσιακό πίνακα οργάνων αναμένεται να αντικαταστήσει νέος ψηφιακός με επίσης αυξημένες λειτουργίες και δυνατότητες ενώ συνολικά εικόνα του ταμπλό θα είναι πιο λιτή σε διακόπτες, χάρη στις αυξημένες λειτουργίες όλων των παραπάνω νέων συστημάτων. Παράλληλα, δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο εξοπλιστικός του εμπλουτισμός με νέα και προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Για τις υπόλοιπες νέες προδιαγραφές του ανανεωμένου Golf το οποίο αναμένεται να εισαγάγει ορισμένες στοχευμένες βελτιώσεις και στην γκάμα κινητήρων του εστιάζοντας σε καλύτερη σχέση αποδοτικότητας-ισχύος ή υψηλότερες επιδόσεις, αναλόγως την έκδοση, θα πρέπει να περιμένουμε έως τις αρχές Νοεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση και σε ό,τι αφορά τις συστάσεις της VW που συνοδεύουν την ανακοίνωση της για την επικείμενη ανανέωση του, για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί, ότι το Golf είχε καταγράψει από καταβολής του μέχρι τα τέλη του 2015 πωλήσεις 32.590.025 μονάδων, αριθμός που το καθιστά το πλέον επιτυχημένο ευρωπαϊκό μοντέλο διαχρονικά.

Επίσης σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της VW, το Golf το οποίο κατασκευάζεται σε πέντε εργοστάσια ανά τον κόσμο και διατίθεται σε 155 χώρες, πωλείται με ρυθμό ενός κάθε 40 δευτερόλεπτα.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024