Επεισόδιο Μαραντόνα – Βερόν στον αγώνα «Ενωμένοι για την Ειρήνη»
Με σύνθημα «Ενωμένοι για την Ειρήνη», ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Ροναλτνίνιο, ο Φραντσέκο Τότι και άλλες κορυφαίες μορφές του ποδοσφαίρου αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης, προκειμένου να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για ειρήνη και ευημερία, μέσω φιλικού που διοργάνωσε το Βατικανό.
Με σύνθημα «Ενωμένοι για την Ειρήνη», ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Ροναλτνίνιο, ο Φραντσέκο Τότι και άλλες κορυφαίες μορφές του ποδοσφαίρου αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης, προκειμένου να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για ειρήνη και ευημερία, μέσω φιλικού που διοργάνωσε το Βατικανό.
Θα έπρεπε να είναι απλά μια βραδιά γιορτής, αλλά ο Μαραντόνα με τον συμπατριώτη του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν είχαν… θερμό επεισόδιο. Χωρισμένοι σε δύο ομάδες (ο 55χρονος Ντιέγκο με την μπλε, ο Βερόν με την λευκή), δεν είχαν συγκρούσεις κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά στο ημίχρονο ο Μαραντόνα, τον πλησίασε του έβαλε το δάκτυλο στο πρόσωπο και όπως λένε εκείνοι που ήταν κοντά, τον έβρισε.
Τον Μαραντόνα απομάκρυνε ο Καφού, αλλά ήταν ακόμα πολύ εκνευρισμένος, επειδή, σύμφωνα με όσα λένε δημοσιογράφοι της Αργεντινής, ήταν αντίθετος με την παρουσία του πρώην παίκτη της Λάτσιο.
Πάντως δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την οργή του Ντιέγκο. Σίγουρα οι δύο τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, αφού τον Ιούλιο κιόλας ο Μαραντόνα είχε αποκαλέσει τον Βερόν «προδότη». Ο Βερόν είχε απαντήσει με χαμηλότερους τόνους («αυτό που λέει δεν είναι σοβαρό και δεν με νοιάζει»), αλλά προφανώς το θέμα δεν τελείωσε εκεί.
Για την ιστορία η ομάδα με τα λευκά επικράτησε 4-3 εκείνης με τα μπλε.
Μπλε ομάδα: Μοντραγκόν, Καφού, Αλνταΐρ, Μπουρντίσο, Καντέλα, Ταντέι, Καρμπόνε, Μάουρι, Μαραντόνα, Ντι Νατάλε, Τότι (Τσεν 46′).
Λευκή ομάδα: Μπισάρι, Τζαμπρότα, Μάρκες, Σάντσις, Αμπιντάλ, Ντάβιντς, Βερόν, Μπόγιαν, Ροναλντίνιο, Κρέσπο, Κανουτέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σλούκα και Λεσόρ ενόψει του Game 3
- Θερμή υποδοχή στην Κρήτη για την Εθνική Ομάδα (vids)
- Χαμός στο T-Center: Η είσοδος Γιαννακόπουλου, η διπλή καταγγελία του Ολυμπιακού και η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού (vids)
- Αταμάν: «Ο Μπαρτζώκας είναι τρομερός προπονητής, ίσως ο κορυφαίος Έλληνας των τελευταίων 10 χρόνων αλλά»…
- Χέιζ-Ντέιβις: «Στο πρώτο ματς απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου και ήθελα να κάνω καλά τη δουλειά μου»
- Ορεξάτος ο Βάργκα, με δυο γκολ κόντρα στη Φινλανδία (vid)
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Πονάει, θα δούμε για το Game 3»
- Μπαρτζώκας: «Παίξαμε τα πάντα λάθος, κάποιοι παίκτες υστέρησαν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-uvejs-bektas-2156172269-34066858-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442