Βικτόρια Τσάπλιν – Ζαν Μπατίστ Τιερέ: Το «Αόρατο Τσίρκο»
...
Η χαρισματική χορεύτρια – ακροβάτισσα Βικτόρια Τσάπλιν, κόρη του αθάνατου Σαρλό και ο εκπληκτικός κλόουν – μάγος, ο σύντροφός της Ζαν Μπατίστ Τιερέ, έρχονται από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Παλλάς για να μας παρασύρουν σ’ έναν ανεμοστρόβιλο σουρεαλιστικών μεταμορφώσεων, με όχημα το άπλετο χιούμορ, την κορυφαία δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική.
Από τη μία λοιπόν η Βικτόρια Τσάπλιν, εγγονή του Ευγένιου Ο’ Νιλ και κόρη του μοναδικού Τσάρλι Τσάπλιν. Από την άλλη ο άντρας της, ο γάλλος κωμικός ηθοποιός Ζαν Μπατίστ Τιερέ. Μία σαγηνευτική χορεύτρια, μία ακροβάτισσα που εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά φαίνεται ότι κληρονόμησε και το αστείρευτο ταλέντο του πατέρα της. Κι ένας γοητευτικός κλόουν-ταχυδακτυλουργός-μάγος, με τα χαρίσματα του μεγάλου Χουντίνι. Μοναδικοί τους συμπρωταγωνιστές είναι ένας αυξομειούμενος στο μέγεθος λαγός και κάποιες περίεργες πάπιες.
Το «Αόρατο Τσίρκο» τους είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον κόσμο της μαγείας και των ονείρων, μία φυγή από την πεζή πραγματικότητα. Αν μία παράσταση με δύο μόνο καλλιτέχνες, δικαιούται τον χαρακτηρισμό της φαντασμαγορίας και του υπερθεάματος, τότε είναι μόνον αυτή. Κι αυτό γιατί πέρα από τον εντυπωσιασμό, είναι μια παράσταση που προκαλεί το μυαλό μας με το χιούμορ της και μας αγγίζει συναισθηματικά, διασκεδάζοντας αδιακρίτως μικρούς και μεγάλους.
Η Βικτόρια Τσάπλιν και ο Ζαν Μπατίστ Τιερρέ γνωρίστηκαν το 1969 με πρωτοβουλία του ίδιου όταν διάβασε μία συνέντευξή της. Στη συνέχεια κλέφτηκαν γιατί ο Τσάπλιν και Ούνα διαφωνούσαν λόγω της διαφοράς ηλικίας, αφού η Βικτόρια κατά μία παράξενη σύμπτωση είχε την ίδια ηλικία με τη μητέρα της όταν παντρεύτηκε εκείνη.
Έχουν δύο παιδιά που ασχολούνται επαγγελματικά με το θέατρο τον James και την Aurélia.
Εδώ και 35 χρόνια συνυπάρχουν καλλιτεχνικά, περιοδεύοντας μαζί σ’ όλο τον κόσμο με το τσίρκο τους, που στην αρχή όταν ιδρύθηκε λεγόταν Cirque Bonjour (Τσίρκο Καλημέρα), αργότερα μετονομάστηκε σε Cirque imaginaire (Φανταστικό τσίρκο) και πλέον από το 1990 λέγεται Cirque invisible (Αόρατο τσίρκο).
Τιμές εισιτηρίων
Παιδιά, μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες.
Ζώνη Δ: 20€ (με την έκπτωση 16€)
Ζώνη Γ: 30€ (24€)
Ζώνη Β: 40€ (32€)
Ζώνη Α: 50€ (40€)
Διακεκριμένη Ζώνη: 60€ (48€)
Προπώληση εισιτηρίων
Στο www.viva.gr, και στο τηλ. 11876
Στα ταμεία του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) και στα καταστήματα Public και MediaMarkt
entertainment.in.gr
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442