Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Live stream του παγκόσμιου fan event «Επιστροφή στον Κόσμο των Μάγων»

Live stream του παγκόσμιου fan event «Επιστροφή στον Κόσμο των Μάγων»

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου Με τον ενθουσιασμό να κορυφώνεται λίγο πριν την έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες της νέας περιπέτειας της Warner Bros Pictures, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» («Fantastic Beasts and Where to Find Them»), οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση μαγείας στο παγκόσμιο event «Επιστροφή στον Κόσμο των Μάγων της […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

Με τον ενθουσιασμό να κορυφώνεται λίγο πριν την έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες της νέας περιπέτειας της Warner Bros Pictures, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» («Fantastic Beasts and Where to Find Them»), οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση μαγείας στο παγκόσμιο event «Επιστροφή στον Κόσμο των Μάγων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ».

Τo event πραγματοποιείται την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά και online στον υπόλοιπο κόσμο. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ ως τώρα και αποτελείται από συναρπαστικές σκηνές της πολυαναμενόμενης ταινίας. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, θα δώσουν το παρόν σε δύο αίθουσες IMAX, στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες προκειμένου να υποδεχτούν τους φαν, ενώ ακόμη και όσοι βρεθούν σε αίθουσες στο Σάο Πάολο, στην Πόλη του Μεξικού και στη Ρώμη, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις στους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη, και να μάθουν περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας και την καινούργια συναρπαστική εποχή του Κόσμου των Μάγων της Ρόουλινγκ.

Οι σκηνές που θα προβληθούν καθώς και το live Q&A που θα ακολουθήσει, θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από την επίσημη Facebook page της ταινίας https://www.facebook.com/fantasticbeastsmovieGR ή μέσω live stream, στο link που ακολουθεί παρακάτω.

Το event θα ξεκινήσει στις 22.30, ώρα Ελλάδας και θα διαρκέσει περίπου μια ώρα.
Αμέσως μετά τη live μετάδοση, ολόκληρο το Q&A θα προβληθεί σε επανάληψη, για να ακολουθήσει υλικό με τα highlights της μετάδοσης.

Στο Λονδίνο θα παρευρεθούν για την προώθηση της ταινίας οι ηθοποιοί Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ, Νταν Φόγκλερ και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γέιτς, ενώ στο Λος Άντζελες θα βρίσκονται ο Κόλιν Φάρελ και ο Γιον Βόιτ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν («The Theory of Everything») πρωταγωνιστεί ως ο Μαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ. Ο κίνδυνος παραμονεύει στον κόσμο των μάγων της Νέας Υόρκης του 1926. Κάτι μυστηριώδες αφήνει ένα μονοπάτι καταστροφής στους δρόμους της πόλης, απειλώντας να ξεσκεπάσει την κοινότητα των μάγων στους Δεύτερους Σαλεμαίους, μια φανατική φατρία Άμαγων (οι Μαγκλ για τους Αμερικάνους), αποφασισμένων να τους εξολοθρεύσουν. Την ίδια στιγμή, ο πανίσχυρος, σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, αφού έχει σπείρει το χάος στην Ευρώπη, έχει ξαφνικά χαθεί… από προσώπου Γης.
Χωρίς να γνωρίζει για την αυξανόμενη ένταση, ο Νιουτ Σκαμάντερ καταφθάνει στην πόλη για την έρευνα και διάσωση μαγικών πλασμάτων, μερικά από τα οποία φυλάσσονται με ασφάλεια στην απαρατήρητη δερμάτινη βαλίτσα του, που όμως κρύβει απεριόριστο χώρο και διαστάσεις. Αλλά η πιθανή καταστροφή δείχνει να έρχεται, όταν ο ανυποψίαστος Άμαγος Τζέικομπ Κοβάλσκι θα αφήσει κατά λάθος ορισμένα από τα ζώα του Νιουτ ελεύθερα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, ο βραβευμένος µε Τόνι Νταν Φόγκλερ, η Άλισον Σούντολ, ο Έζρα Μίλερ, η δις βραβευμένη µε Όσκαρ Σαµάνθα Μόρτον, ο βραβευμένος με Όσκαρ Γιον Βόιτ, ο Ρον Πέρλμαν, η Κάρμεν Εγιόγκο, η Τζεν Μάρεϊ, η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ ως η Μόντεστι, και ο Κόλιν Φάρελ.

Η ταινία αποτελεί το σεναριακό ντεμπούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στον κινηματογράφο, της οποίας τα πολυαγαπημένα βιβλία «Χάρι Πότερ» μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises στην ιστορία του σινεμά. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται», γραμμένο από τον χαρακτήρα της, Νιουτ Σκαμάντερ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο βετεράνος του franchise, Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης των τελευταίων τεσσάρων Χάρι Πότερ. Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» γυρίστηκε στα στούντιο της Warner Bros. στο Leavesden, που αποτέλεσε το σπίτι των ταινιών «Χαρι Πότερ» για μια δεκαετία. Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν επίσης στο Λίβερπουλ, στην Αγγλία.

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

entertainment.in.gr

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024