Αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά ο επικεφαλής της ΕΥΠ στο «Ελ.Βενιζέλος»
Σε ατύχημα αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός του υπεύθυνου του κλιμακίου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με το όπλο του στο στομάχι. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Σε ατύχημα αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός του υπεύθυνου του κλιμακίου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με το όπλο του στο στομάχι.
Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, και μετά τον πυροβολισμό άμεσα συνάδελφοι του μπήκαν στο γραφείο, όπου τους ζήτησε να τον βοηθήσουν γιατί έχανε τις αισθήσεις του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που ο αστυνόμος προσπάθησε να βγάλει το όπλο, αυτό εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Η ICE του Τραμπ συνεχίζει τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τέσσερις νεκροί σε έναν χρόνο – Η διαβόητη δράση της
- Τρομοκρατία: Οι δολοφονίες δεν άλλαξαν ποτέ την ιστορία του κόσμου
- H άνοια κοστίζει στην Ευρώπη εκατοντάδες δισ. τον χρόνο – Τα περισσότερα τα πληρώνουν οι οικογένειες
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο
- Θεσσαλονίκη: Οδύνη στην κηδεία της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Επιστολή του Δημάρχου Πειραιά στον Πρωθυπουργό για την υπογειοποίηση των Γραμμών του ΗΣΑΠ
- Ανδρουλάκης: Να κλείσει ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών, της τοξικότητας, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442