Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέχνη και πολιτισμός σπάνε την αλυσίδα του human trafficking στο Γκάζι

Τέχνη και πολιτισμός σπάνε την αλυσίδα του human trafficking στο Γκάζι

Στις 22 και 23 Οκτωβρίου διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Break the Chain στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων. Το πολυθεματικό Φεστιβάλ έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην εμπορία και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο (Αnti-Τrafficking Campaign).

Στις 22 και 23 Οκτωβρίου διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Break the Chain στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων.

Το πολυθεματικό Φεστιβάλ έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην εμπορία και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο (Αnti-Τrafficking Campaign).

Περιλαμβάνει ενημερωτικές, επιστημονικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή σημαντικών φορέων – εταίρων, οργανισμών, ιδιωτικών εταιρειών.

Ομάδες τέχνης, δημιουργοί, προσωπικότητες και καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια «γιορτή» ενεργοποίησης, κατά της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων.

Το Φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Break the Chain του Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024