Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοκτονία ο απαγχονισμός στην Κλαυθμώνος δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Αυτοκτονία ο απαγχονισμός στην Κλαυθμώνος δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας φέρεται να καταλήγει η Αστυνομία σχετικά με τον θάνατο άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Κλαυθμώνος. Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, 35χρονος Πολωνός και 52χρονος Ουκρανός, οι οποίοι οδηγούνται την Τετάρτη στον ανακριτή για να απολογηθούν, μετά τη σε βάρος τους άσκηση ποινικής δίωξης για εκ προθέσως ανθρωποκτονία του.

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας φέρεται να καταλήγει η Αστυνομία σχετικά με τον θάνατο άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, 35χρονος Πολωνός και 52χρονος Ουκρανός, οι οποίοι οδηγούνται την Τετάρτη στον ανακριτή για να απολογηθούν, μετά τη σε βάρος τους άσκηση ποινικής δίωξης για εκ προθέσως ανθρωποκτονία του.

Στη σύλληψή τους είχε οδηγήσει η μαρτυρία γυναίκας που μοίραζε φαγητό σε αστέγους της περιοχής, η οποία υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι άκουσε φωνές πάνω στην πλατεία και είδε δύο άνδρες να τραβούν το θύμα την ώρα που κρεμόταν από το δέντρο.

Οι δύο κατηγορούμενοι αντέτειναν ότι δεν κρέμασαν αυτοί το θύμα, αλλά προσπαθούσαν να το απελευθερώσουν.

Σύμφωνα και με τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής, η ταυτότητα του οποίου παραμένει ακόμα άγνωστη, ναι μεν ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία εξαιτίας απαγχονισμού, ωστόσο στη σορό του θύματος δε βρέθηκαν κακώσεις, εκχυμώσεις ή εκδορές που να οδηγούν σε συμπλοκή ή άσκηση βίας από τρίτους.

Όπως διαπιστώθηκε, στον λαιμό του άτυχου άνδρα είχε τυλιχθεί βρόγχος από τα κορδόνια των παπουτσιών του. Παράλληλα, και το δέντρο όπου βρέθηκε απαγχονισμένος ήταν πολύ ψηλό, που σημαίνει ότι δύσκολα θα μπορούσαν οι δύο συλληφθέντες να τον ανεβάσουν εκεί, ειδικά στην κατάσταση μέθης υπό την οποία βρίσκονταν.

Σε κάθε περίπτωση, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να φτάσει στα στοιχεία ταυτότητας τού ηλικίας 40-50 ετών άνδρα -που φημολογείται ότι ήταν Πολωνός- και να ξεδιαλύνει πλήρως τις συνθήκες θανάτου του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024