Nissan Qashqai με όφελος απόσυρσης και ΦΠΑ 23%
Η Nissan εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα προσφορών με επίκεντρο το δημοφιλές crossover της, διαθέτοντας για περιορισμένο χρονικό διάστημα το Qashqai, σε τιμές απόσυρσης και με μικρότερο συντελεστή ΦΠΑ.
Η Nissan εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα προσφορών με επίκεντρο το δημοφιλές crossover της, διαθέτοντας για περιορισμένο χρονικό διάστημα το Qashqai, σε τιμές απόσυρσης και με μικρότερο συντελεστή ΦΠΑ.
Αναλυτικά, υπό την ισχύ της προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το πρώτο βάσει πωλήσεων crossover της κατηγορίας επωφελούμενοι από το όφελος απόσυρσης που ίσχυε πριν την αλλαγή του Τέλους Ταξινόμησης και με μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 23%, αντί του 24% όπως διαμορφώνεται σήμερα.
Σε απόλυτες τιμές αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές του Qashqai, αναλόγως της έκδοσης που θα επιλέξουν μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις που φθάνουν έως και τα 4.100 ευρώ.
Σημειώνεται ότι η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και θα ισχύσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πριν την επίσκεψή τους στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους Nissan μπορούν να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες την ιστοσελίδα http://www.nissan.gr/vehicles/city-cars/qashqai.html
auto.in.gr
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442