Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα σκαριά σειρά «Eternal Sunshine of the Spotless Mind»

Στα σκαριά σειρά «Eternal Sunshine of the Spotless Mind»

...

Ακόμη μια ταινία, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, σκοπεύει να μεταφερθεί από την μεγάλη στην μικρή οθόνη.

Το Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού), είναι η τελευταία ταινία, που σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, μαθαίνουμε ότι θα γίνει σειρά.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Στιβ Γκόλιν της Anonymous Content, παραγωγός της ταινίας του 2004, θα μεταφέρει το ρομαντικό δράμα στη μικρή οθόνη μαζί με την Universal Cable Productions, ενώ ο Ζεβ Μπόροου (Forever, Chuck) βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει το σενάριο.

Μάλλον ο Τσάρλι Κάουφμαν που έγραψε το πρωτότυπο σενάριο, δεν θα συμμετέχει στην σειρά. Το έργο, βέβαια βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. Πάντως, η Anonymous Content θα αναλάβει την παραγωγή παρέα με τον Ρίτσαρντ Μπράουν του True Detective.

Η «Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού», παραγωγή της Focus Features, επικεντρωνόταν σε ένα απομακρυσμένο πια ζευγάρι, το οποίο ενσάρκωσαν ο Τζιμ Κάρεϊ και η Κέιτ Γουίνσλετ, που αποφασίσαν να διαγράψουν από την μνήμη τους, την σχέση τους. Μαζί τους εμφανίζονται οι Κίρστεν Ντανστ, Μαρκ Ράφαλο, Τομ Γουίλκινσον και Ελάιζα Γουντ.

Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από το ποίημα του Αλεξάντερ Πόουπ «Eloisa to Abelard» που αναφέρεται σε μία τραγική ιστορία αγάπης, όπου η ηρωίδα βρίσκει παρηγοριά μόνο όταν καταφέρνει να ξεχάσει τον αγαπημένο της. Η ταινία απέσπασε και Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, ενώ έλαβε υποψηφιότητα στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Γουίνσλετ.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024