Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρωτικό το κύμα κακοκαιρίας, επί ποδός η Πυροσβεστική

Σαρωτικό το κύμα κακοκαιρίας, επί ποδός η Πυροσβεστική

Σαρωτικό ήταν το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το βράδυ της Παρασκευής τόσο την Αττική όσο και αρκετές περιοχές της χώρας, προκαλώντας αρκετά προβλήματα. Η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 328 κλήσεις για παροχές βοήθειας και κοπές δένδρων, από τις περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Ζάκυνθο.

Σαρωτικό ήταν το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το βράδυ της Παρασκευής τόσο την Αττική όσο και αρκετές περιοχές της χώρας, προκαλώντας αρκετά προβλήματα.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 328 κλήσεις για παροχές βοήθειας και κοπές δένδρων, από τις περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, από την περιφέρεια Αττικής δέχθηκε 170 κλήσεις για κοπές δέντρων. Συγκροτήθηκαν 30 συνεργεία με 70 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 130 κοπές δέντρων.

Από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 50 κλήσεις για παροχές βοήθειας. Συγκροτήθηκαν 15 συνεργεία με 30 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 35 κοπές δέντρων, επτά αντλήσεις και πέντε αφαιρέσεις αντικειμένων.

Από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων 55 κλήσεις για παροχές βοήθειας. Συγκροτήθηκαν 17 συνεργεία με 34 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 33 κοπές δέντρων, 6 αντλήσεις, τρεις αφαιρέσεις αντικειμένων και 4 απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων από οικίες και αυτοκίνητα και τέλος από την περιφέρεια Πελοποννήσου 53 κλήσεις για κοπές δέντρων, όπου συγκροτήθηκαν 15 συνεργεία με 30 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 42 κοπές δέντρων.

Ανεμοστρόβιλος στη Ζάκυνθο

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές στο νησί της Ζακύνθου. Συγκεκριμένα στην περιοχή Λυκούδι, έξω από την πόλη της Ζακύνθου, ο ανεμοστρόβιλος «ξήλωσε» σκεπή από σπίτι όπου διαμένει πολυμελής οικογένεια, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Στην πόλη της Ζακύνθου, στην οδό Αρτέμιδος, οι δυνατοί άνεμοι έριξαν ένα τεράστιο ευκάλυπτο πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ΙΧ να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ακόμα, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, κατέρρευσε τοιχίο στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου, ενώ στην περιοχή Κρυονέρι, πτώσεις βράχων έκλεισαν για πολύ ώρα την κυκλοφορία στο δρόμο. Πολλά προβλήματα, τέλος, δημιουργήθηκαν στην περιοχές Καταστάρι, Αλυκές, Αλυκανά και Πηγαδακια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024