Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Εισπράξαμε αυτά που δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής

Παππάς: Εισπράξαμε αυτά που δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής

Στην αντεπίθεση πέρασε το Σάββατο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, υποστηρίζοντας πως μέσω του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες «η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής». «Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια» δήλωσε.

Στην αντεπίθεση πέρασε το Σάββατο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, υποστηρίζοντας πως μέσω του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες «η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής».

«Εμείς τα εισπράξαμε. Αυτοί τα χάριζαν ωσάν να επρόκειτο για δικά τους χρήματα. Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια» ανέφερε σε δήλωσή του, προσθέτοντας:

«Τώρα έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας. Ας καταλάβουν στην ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τα υπόλοιπα την Δευτέρα στη Βουλή» κατέληξε, παραπέμποντας στην επικείμενη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Από τη Νέα Δημοκρατία απάντησαν με την εξής ανακοίνωση:

«Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει –και ανάμεσα τους και η πλειοψηφία όσων εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ– ότι ο Νίκος Παππάς συμβολίζει τη διαπλοκή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Ο διαγωνισμός-φάρσα έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολίτων και ο ίδιος είναι έκθετος. Η χθεσινή του απολογία δεν έπεισε κανέναν. Ας πάψει να αναμασά τα ίδια…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024