Οι Γουόριορς κέρδισαν δύσκολα Κουφό και Παπαγιάννη
Ο Κινγκς προσπάθησαν να αντισταθούν στους Γουόριορς αλλά τελικά ηττήθηκαν 105-96 στο φιλικό των δύο ομάδων.
Ο Κινγκς προσπάθησαν να αντισταθούν στους Γουόριορς αλλά τελικά ηττήθηκαν 105-96 στο φιλικό των δύο ομάδων.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης χρησιμοποιήθηκε μόλις 4:43 χωρίς να πάρει επιθετική προσπάθεια, ενώ έκανε κι ένα λάθος. Ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε στην πεντάδα και σε 13:23 είχε 5 πόντους (2/2 δίποντα, 1/2 βολές), 4 ριμπάουντ και 1 λάθος.
Οσο για τους Γουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο κορυφαίος με 25 πόντους (8/11 σουτ), ενώ 13 πόντους είχε ο Στεφ Κάρι και 11 ο Κλέι Τόμπσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442