
Χωρίς Γιανγκ και Αθηναίου ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα
Χωρίς τους Πάτρικ Γιανγκ και Γιάννη Αθηναίου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα, απέναντι στον Κόροιβο, για την πρεμιέρα της Α1 Ανδρών (8/10, 18:30). Ο Αμερικανός σέντερ νοσηλεύεται με βαριά μορφής ιγμορίτιδα και πυρετό (σ.σ. του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση) και την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Χωρίς τους Πάτρικ Γιανγκ και Γιάννη Αθηναίου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα, απέναντι στον Κόροιβο, για την πρεμιέρα της Α1 Ανδρών (8/10, 18:30).
Ο Αμερικανός σέντερ νοσηλεύεται με βαριά μορφής ιγμορίτιδα και πυρετό (σ.σ. του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση) και την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν σήμερα ένα χαλαρό πρόγραμμα, αύριο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο και στη συνεχεία η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα αναχωρήσει για Αμαλιάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς



