
Αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στη γάμπα ο Ιμπάρμπο
Πρόβλημα με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο προέκυψε στον Παναθηναϊκό, με τον Κολομβιανό να αποχωρεί από την προπόνηση. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί, ωστόσο, οι απουσίες ήταν πάρα πολλές λόγω των εθνικών ομάδων.
Πρόβλημα με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο προέκυψε στον Παναθηναϊκό, με τον Κολομβιανό να αποχωρεί από την προπόνηση. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί, ωστόσο, οι απουσίες ήταν πάρα πολλές λόγω των εθνικών ομάδων.
Δεν ήταν περισσότεροι από 10 οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου και ο ένας εξ΄ αυτών, μάλιστα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.
Ο λόγιος για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και περισσότερο για προληπτικούς λόγους αποχώρησε από το γήπεδο.
Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα είναι πανέτοιμοι έως την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά τον Τελάντερ συνέχισε να γυμνάζεται μόνος του καθώς οι ενοχλήσεις που έχει στο πέλμα εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου



