Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολος ο Λοτζέσκι, εκτός ο Αθηναΐου με Κολοσσό

Αμφίβολος ο Λοτζέσκι, εκτός ο Αθηναΐου με Κολοσσό

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να «πονοκεφαλιάζει» με την ίωση που έχει... εγκατασταθεί στην ομάδα και έχει «χτυπήσει» έξι παίκτες.

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να «πονοκεφαλιάζει» με την ίωση που έχει… εγκατασταθεί στην ομάδα και έχει «χτυπήσει» έξι παίκτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη στο ΣΕΦ τον Κολοσσό Ρόδου, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Ματ Λοτζέσκι να μένει εκτός προπόνησης και να είναι αμφίβολος (η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την Τετάρτη), εν αντιθέσει με τους Δημήτρη Αγραβάνη, Πάτρικ Γιανγκ, Κώστα Παπανικολάου, Κεμ Μπιρτς και Έρικ Γκριν, οι οποίοι μπορεί να ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά υπολογίζονται κανονικά από τον Σφαιρόπουλο για τη νοκ άουτ αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Την ίδια στιγμή, ο Ντάνιελ Χάκετ ενσωματώθηκε στην ομάδα, μετά την επιστροφή του από Ιταλία (είχε πάρει άδεια για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του που γέννησε), ενώ εκτός πλάνων για τον αγώνα τέθηκε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό).

Στο μεταξύ, η Euroleague έκανε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για αλλαγή ώρας στις αναμετρήσεις με Αναντολού Εφές (20/10, 2η αγωνιστική) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (24/11, 9η αγωνιστική).

Και οι δύο αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 19:45, καθώς η αρχική ώρα που είχε προγραμματιστεί «έπεφτε» πάνω στους αγώνες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στο Europa League.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024