Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάμιλτον: «Κάποιος δεν θέλει να κατακτήσω το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα παρατάω»

Χάμιλτον: «Κάποιος δεν θέλει να κατακτήσω το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα παρατάω»

Σημαντικό «πλήγμα» στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου οδηγών της καριέρας του στη Φόρμουλα Ένα δέχθηκε σήμερα ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εγκατέλειψε στον 41ο γύρο του γκραν πρι της Μαλαισίας, όταν ο κινητήρας της Mercedes του... παρέδωσε πνεύμα.

Σημαντικό «πλήγμα» στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου οδηγών της καριέρας του στη Φόρμουλα Ένα δέχθηκε σήμερα ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εγκατέλειψε στον 41ο γύρο του γκραν πρι της Μαλαισίας, όταν ο κινητήρας της Mercedes του… παρέδωσε πνεύμα.

Ο Βρετανός οδηγός είχε την πρωτοπορία στον αγώνα, όταν φλόγες άρχισαν να βγαίνουν από το πίσω μέρος του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα να ακουστεί να λέει μέσω της ενδοεπικοινωνίας: «Όχι, όχι, όχι!». Στο μεταξύ, ο Γερμανός «ομόσταυλός» του και πρωτοπόρος στην κατάταξη των οδηγών, Νίκο Ρόσμπεργκ, τερμάτισε τρίτος και αύξησε στους 23 βαθμούς το προβάδισμά του από τον Χάμιλτον.

Ο Χάμιλτον ήταν απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη και δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα: «Πρέπει απλά να προχωρήσω. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν οκτώ μονοθέσια με κινητήρες Mercedes και μόνο οι δικοί μου κινητήρες είναι αυτοί που παρουσιάζουν πρόβλημα. Κάτι δεν μοιάζει σωστό. Ήταν ένας εντελώς καινούριος κινητήρας … είναι αυτό που είναι. Είναι απλά περίεργο, υπάρχουν κάπου 43 κινητήρες για τη Mercedes και μόνο ο δικός μου έσπασε. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω καν αν το μονοθέσιό μου θα τα καταφέρει. Ξέρω ότι το έχουμε μέσα μας, αλλά ποιος ξέρει τι πρόκειται να κάνουν οι επόμενοι κινητήρες που θα έχω».

Στη συνέχεια ο Βρετανός απαίτησε εξηγήσεις από τη Mercedes, καθώς τόνισε: «Η ερώτησή μου είναι προς τη Mercedes. Έχουμε κατασκευάσει τόσους πολλούς κινητήρες για οδηγούς, αλλά οι δικοί μου είναι οι μόνοι που χαλάνε φέτος. Κάποιος πρέπε να μου δώσει απαντήσεις, γιατί αυτό είναι απαράδεκτο. Δίνουμε μάχη για το πρωτάθλημα και μόνο οι κινητήρες μου χαλάνε. Αυτό δεν μου «κάθεται» καλά. Θα προσπαθήσω να συνέλθω και θα προσπαθήσω να ανασυνταχθώ για τον αγώνα (σ.σ. το ιαπωνικό γκραν πρι) την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν πολλοί αποφασιστικοί αγώνες, αλλά αυτός είναι ένας από εκείνους. Κάποιος δεν θέλει να κατακτήσω το πρωτάθλημα φέτος, αλλά δεν θα τα παρατήσω. Θα συνεχίσω να πιέζω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024