Πλατανιάς και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων στα Χανιά, για την 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της super league. Ο Πλατανιάς, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και είναι αήττητος στις 4 πρώτες αγωνιστικές, είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να φθάσει στο γκολ, όπως και ο Παναιτωλικός που επίσης δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει αυτός τη νίκη.
Πλατανιάς και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων στα Χανιά, για την 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της super league.
Ο Πλατανιάς, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και είναι αήττητος στις 4 πρώτες αγωνιστικές, είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να φθάσει στο γκολ, όπως και ο Παναιτωλικός που επίσης δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει αυτός τη νίκη.
Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηριζεται μάλλον δίκαιο για τις δύο ομάδες, που έχουν στους πάγκους τους, δύο από τους πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές, τους Γιώργο Παράσχο (Πλατανιάς) και Γιάννη Ματζουράκη (Παναιτωλικός). Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (65′ Στάθης), Στανισάβλιεβιτς (82′ Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μανούσος, Μουνάφο (65′ Ντίνας), Γιακουμάκης. Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μάρκος Πάουλο, Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος (75′ Καμαβουάκα), Κλέσιο, Φερέιρα (58′ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουάρντα (87′ Λουίς Ρόσα), Μαρκόφσκι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.