Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερη σερί γκέλα του ΠΑΟΚ, 0-0 με τη Βέροια

Δεύτερη σερί γκέλα του ΠΑΟΚ, 0-0 με τη Βέροια

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας στη Βέροια μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ για την 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας στη Βέροια μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ για την 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της super league. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι με καλή αμυντική τακτική προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε για 2η σερί αγωνιστική να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού και την προηγούμενη είχε παραχωρήσει στην Τούμπα ισοπαλία στην Ξάνθη, πάλι με 0-0. Η Βέροια μετά το «τρίποντο» επί του Πανιωνίου, πρόσθεσε έναν ακόμη βαθμό και αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε από την αρχή να κυριαρχήσει στον αγώνα και πίεσε τους γηπεδούχους με την πρώτη καλή στιγμή να δημιουργείται στο 9′, όταν από σέντρα του Λέοβατς, κεφαλιά του Μυστακίδη πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πίεση σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά οι αμυντικοί της Βέροιας κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Λόπεθ και κυρίως τους δύο επιθετικούς του δικεφάλου Αθανασιάδη και Περέιρα.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το ματς μέχρι το 44′, οπότε ο Περέιρα πήρε την μπάλα από τα δεξιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε με επιτυχία τον Λόπεθ. Το τέρμα όμως του Αργεντινού ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ. Η ευθύνη είναι του επόπτη, αφού ο Περέιρα έφυγε από κανονική θέση, πίσω από τους αμυντικούς της Βέροιας.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Ίβιτς αντικατέστησε τον Ροντρίγκες με τον Κάμπος και με κάποιες εσωτερικές αλλαγές προσπάθησε να δώσει μεγαλύτερη κινητικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Θωμάς Γράφας από την πλευρά του, στον πρώτο αγώνα του στον πάγκο της Βέροιας και τον πρώτο του στη super league, διατήρησε αρχικά το ίδιο σχήμα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΟΚ, ώστε η ομάδα του να μη δεχθεί γκολ.

Η Βέροια που προερχόταν από την επιτυχία επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, έπαιξε με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση.
Στο 60ό λεπτό κεφαλιά του Μαλεζά περνά άουτ, στο 64΄ συρτό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου μέσα από την περιοχή φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ απαντά στις ευκαιρίες με Κάμπος ο οποίος από κοντά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 72΄ σουτ του Λέοβατς από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ στο 85΄ πλασέ του Κουλούρη απέκρουσε ο Λόπεθ.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών
Βοηθοί: Χουσκόγλου (Θράκης), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Τέταρτος: Φωτιάδης (Σερρών)

Κίτρινες κάρτες: Άρτσε/Αθανασιάδης, Τσίμιροτ
Κόκκινες κάρτες: –

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός, Καλί, Ναβαλόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Άρτσε (83′ Παπαστεργιανός), Μεληκιώτης (59΄ Χαροντάκης), Καπετάνος, Βίτι (55΄ Σισίνιο).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κρέσπο, Ροντρίγκες (46΄ Κάμπος), Χάρισης, Μυστακίδης (74΄ Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (62΄ Μπίσεσβαρ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024