Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «Westworld» του HBO έρχεται στη Nova

Το «Westworld» του HBO έρχεται στη Nova

...

«Westworld, το μέρος όπου η πραγματικότητα και η φαντασίωση γίνονται μια σκοτεινή οδύσσεια.»

Η πολυαναμενόμενη σειρά Westworld του ΗΒΟ, των 10 επεισοδίων, έρχεται σε λίγες ημέρες αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema. Η επιστημονικής φαντασίας σειρά βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 1973 και είχε ως πρωταγωνιστή τον Γιουλ Μπρίνερ, την οποία σκηνοθέτησε σε δικό του σενάριο ο Μάικλ Κράιτον, στον οποίο, μεταξύ άλλων, χρωστάμε και το βιβλίο «Τζουράσικ Παρκ».

O δημιουργός της σειράς, Τζόναθαν Νόλαν (Person of Interest) συνεργάζεται με τους Λισα Τζόι (Burn Notice), Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς (Armageddon, Cloverfield, Star Wars: The Force Awakens, Star Trek, Star Trek Into Darkness, Mission: Impossible III, κλπ.) και Μπράιαν Μπερκ (Alias, Lost, Fringe, και Person of Interest), με το αποτέλεσμα να προμηνύεται ιδιαίτερα καλό.

Στο κοντινό μέλλον επισκέπτες συρρέουν στο θεματικό πάρκο αναψυχής και συναναστρέφονται ανθρωπόμορφα, ακίνδυνα ρομπότ. Σε ένα παιχνίδι φαντασιώσεων και ρόλων, τα ανδροειδή είναι προγραμματισμένα να εκπληρώνουν οποιαδήποτε επιθυμία των ανθρώπων, από σεξουαλικές επαφές έως μάχες μέχρι θανάτου. Στο πάρκο υπάρχουν τρεις θεματικές ενότητες, το Roman World, που διαδραματίζεται στην Πομπηία, το Medieval World, με σκηνικό την Ευρώπη των ιπποτών, και, φυσικά, το Westworld, που έχει θέμα την Άγρια Δύση.

Η υπόθεση ξεκινάει όταν δύο φίλοι πηγαίνουν στο πάρκο τη στιγμή που ένας περίεργος ιός επιτίθεται στο σύστημα και κάνει τα ρομπότ να δυσλειτουργούν με αποτέλεσμα να αποκτούν βίαιη συμπεριφορά. Η κατάσταση ξεφεύγει τελείως από τον έλεγχο όταν ο Γκάνσλάιτερ (από τους καλύτερους και πιο τρομακτικούς ρόλους του Γιουλ Μπρίνερ), ένας τεχνητός καουμπόι που είναι προγραμματισμένος να μονομαχεί με όπλα και να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες των επισκεπτών, αρχίζει ο ίδιος να σκοτώνει στ’ αλήθεια χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει.

Το λαμπερό καστ αυτής της σκοτεινής σειράς είναι μοναδικό και περιλαμβάνει τους: Άντονι Χόπκινς, Εντ Χάρις, Εβαν Ρέιτσελ Γουντ, Τζέφρι Ράιτ, Τζέιμς Μάρσντεν, Θάντι Νιούτον, Τέσα Τόμσον, Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Τζίμι Σίμπσον, Ροντρίγκο Σαντόρο, Σάνον Γούντγορντ, Ίνγκριντ Μπόλσο Μπέρνταλ, Μπεν Μπαρνς, Σάιμον Κουόρτερμαν, Άντζελα Σαραφιάν, Λουκ Χέμσγουορθ και Κλίφτον Κόλινς.

Αρκετά από τα τραγούδια της σειράς αποτελούν προσωπική επιλογή του Νόλαν. Κριτικοί που παρακολούθησαν τις ειδικές προβολές των πρώτων επεισοδίων αναφέρουν ότι ακούγονται ορχηστρικές βερσιόν του «Paint it Black» των Rolling Stones και του «Black Hole Sun» των Soundgarden.

Με σκοτεινό τόνο, τολμηρή πλοκή και ένα πολύ δυνατό καστ, η νέα σειρά του HBO, φαίνεται να είναι η πιο υποσχόμενη του φετινού φθινοπώρου.

Το Westworld θα κάνει επίσημη πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η Euroleague σχολίασε με φοβερό τρόπο τις δύο «ερυθρόλευκες» προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (vid)

Ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague, με ένα εκπληκτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, «έδειξε» την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού στις προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024