
Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό, ζητώντας την ακύρωση των σχεδιασμών παραχώρησης της Εγνατίας Οδού και των αυτοκινητοδρόμων της Βόρειας Ελλάδας. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στον σταθμό διοδίων των Μαλγάρων, σε περιφερειακούς σταθμούς και στα κεντρικά γραφεία της ομώνυμης εταιρείας.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό, ζητώντας την ακύρωση των σχεδιασμών παραχώρησης της Εγνατίας Οδού και των αυτοκινητοδρόμων της Βόρειας Ελλάδας.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στον σταθμό διοδίων των Μαλγάρων, σε περιφερειακούς σταθμούς της Εγνατίας Οδού και στα κεντρικά γραφεία της ομώνυμης εταιρείας.
«Παραμένουμε σταθεροί στην εναντίωσή μας στη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού και του συνόλου του στρατηγικού δικτύου αυτοκινητοδρόμων της Βόρειας Ελλάδας, μήκους σχεδόν 1.000 χιλιομέτρων, γιατί είναι ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, θα ωφελήσει μόνο τον πιθανό παραχωρησιούχο και θα επιβαρύνει περαιτέρω τους πολίτες από την αύξηση των διοδίων» υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, οι οποίοι την Τετάρτη προχώρησαν σε τετράωρη στάση εργασίας.
Κατά τους εργαζομένους, με την παρούσα διαχείριση από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και διατηρώντας τα διόδια σε επίπεδο κοινωνικά αποδεκτό, στα επόμενα 30 έτη μπορεί να παραχθεί πλεόνασμα έως και 2 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλαμάτα: Απολογείται ο 41χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του
- Φωτιά στη Φιλοθέη – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA: Η Νίκη Λυμπεράκη καταγράφει τις πολιτικές εξελίξεις
- Υποκλοπές: Στον ΑΠ Κεσσές και Κουκάκης – Κατέθεσαν αίτηση ανάσυρσης του φακέλου από το αρχείο και εξέταση του Ντίλιαν
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι στη Euroleague και την επόμενη σεζόν»
- Νέο Χωροταξικό: Στη Βουλή προς συζήτηση ο Κώδικας των 477 άρθρων – 17 ερωταπαντήσεις