Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες υπερηρωϊκές σειρές έρχονται τον Οκτώβριο

Ποιες υπερηρωϊκές σειρές έρχονται τον Οκτώβριο

...

Μαντώ Σιώμου

Ο σεναριογράφος Γκρεγκ Μπερλάντι έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύμπαν μεταξύ τεσσάρων υπερηρωϊκών σειρών, και συνεχίζει. Τα Arrow, The Flash, Legents of Tomorrow και Supergirl: όλες οι αγαπημένες σειρές του The CW, με τους ήρωες της DC, επιστρέφουν μαζί, με νέα επεισόδια και περισσότερη δράση, καθώς και περισσότερα crossover, τον Οκτώβριο.

Οι υπερήρωες του The CW:

The Flash

Ο «άνθρωπος αστραπή» επιστρέφει στην μικρή οθόνη του CW για την τρίτη σεζόν, στις 4 Οκτωβρίου, με το «Flashpoint», μια απ’ τις σημαντικότερες ιστορίες στο κόμικ της DC, η οποία δεν θα διαρκέσει για όλη την σεζόν. Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν ο πρωταγωνιστής Μπάρι Αλεν (Γκραντ Γκάστιν) ή Flash δεν άντεξε άλλο, ταξιδεύει στο παρελθόν για να σώσει τη μητέρα του. Όταν όμως επιστρέφει στο παρόν, βρίσκει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Ο Σίσκο είναι ο πλουσιότερος άντρας της Αμερικής, οι γονείς του ζουν ευτυχισμένοι, και η Άιρις δεν τον αναγνωρίζει. Επίσης, θα αποκτήσει δύο νέους αντίπαλους, τον Dr. Alchemy (Τόμπιν Μπελ), και τον Savitar που θα αποκαλυφθεί αργότερα. Στο τρίτο επεισόδιο του νέου κύκλου, θα εμφανιστεί επίσης, η Φράνσις Κέιν ή αλλιώς Magenta (Τζόι Κινγκ) καθώς φημολογείται και η εμφάνιση του Aquaman.

Arrow

«Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του Arrow, στις 5 Οκτωβρίου, παίζει με νέους κανόνες», και ο πρωταγωνιστής Όλιβερ Κουΐν (Στίβεν Άμελ) θα γίνει ξανά φονικός. Στην πέμπτη σεζόν, το «Πράσινο Βέλος», προσπαθεί να συγκρεντρώσει μια νέα ομάδα, για να πολεμήσει το νέο μεγάλο κακό που καταφθάνει στην πόλη Στάρλινγκ, τον Προμηθέα. Η Κέιτι Κάσιντι επιστρέφει, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ως Black Canary (Μαύρο Καναρίνι), παρέα ίσως με τον Deathroke. Αφού η πέμπτη σεζόν θα περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο 100 επεισόδιο, όπου αναμένεται να δούμε την επιστροφή ενός κλασικού αντιπάλου! Επίσης, μετά το «Flashpoint», θα υπάρξει οικογενειακό reunion, με τους Ρόμπερτ και Μόιρα Κουίν- γονείς του Όλιβερ, να επιστρέφουν στην ζωή.

Supergirl

Η Supergirl, πετάει προς τις οθόνες μας στις 10 Οκτωβρίου, αυτήν την φορά στο CW, με τον Σούπερμαν στο πλευρό της. Στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν η Κάρα Ντάνβερς (Μελίσα Μπενόιστ) συνεργάζεται με τον ξάδελφο της Κλαρκ Κεντ (Τάιλερ Χέκλιν), ο οποίος θα εμφανιστεί σε ακόμα ένα επεισόδιο. Εκτός από την συμμετοχή της Φλοριάνα Λίμα ως Μάγκι Σόγιερ και της Λίντα Κάρτερ ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, στον επερχόμενο κύκλο, αναμένεται να συμμετέχουν κι άλλοι χαρακτήρες, όπως η αδερφή του Λεξ Λούθορ, Λένα.

Legents of Tomorrow

Η δεύτερη σεζόν του Legends of Tomorrow θα φέρει μεγάλες αλλαγές στις 13 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή του Πάτρικ Τζ. Άνταμς ως Ρεξ Τάιλερ/Hourman στην ομάδα «Justice Society», η οποία θα διαθέτει επίσης του ήρωες, Obsidian, Stargirl και Dr. Mid-nite. Ο Στίβεν Άμελ (Arrow) θα εμφανιστεί επίσης ως «Δήμαρχος Κουίν». Ωστόσο, θα δούμε γνωστούς αντιπάλους των Arrow και Flash, που σχηματίζουν την «Legion of Doom», η οποία αποτελείτε από τους Μάλκολμ Μέρλιν (Τζον Μπάροουμαν), Damien Darhk (Νιλ ΜακΝτόνα), Reverse-Flash (Ματ Λέτσερ) και Captain Cold (Γουέντγουορθ Μίλλερ).

Σε όλες τις υπερηρωϊκές σειρές του CW, θα υπάρξουν crossover. Μάλιστα, το CW, μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο promo, με τίτλο «Fight Club 2.0″ με τους υπερήρωες της DC στην «αρένα»:

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024