Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το CDU φέρνει στην Μπούντεσταγκ τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα

Το CDU φέρνει στην Μπούντεσταγκ τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια στους κόλπους του γερμανικού χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU), διότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει ακόμα δεσμευτεί ότι θα συμμετάσχει στο τρίτο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα. Ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) Πέτερ Ράμσαουερ, επικεφαλής της οικονομικής επιτροπής της Μπούντεσταγκ, ζήτησε να γίνει νέα ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή, εάν το ΔΝΤ δεν παράσχει τη διαβεβαίωσή του ότι θα συμμετάσχει μέχρι το τέλος του 2016.

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια στους κόλπους του γερμανικού χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU), διότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει ακόμα δεσμευτεί ότι θα συμμετάσχει στο τρίτο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα.

Ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) Πέτερ Ράμσαουερ, επικεφαλής της οικονομικής επιτροπής της Μπούντεσταγκ, ζήτησε με δήλωσή του στην Bild να γίνει νέα ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή, εάν το ΔΝΤ δεν παράσχει τη διαβεβαίωσή του ότι θα συμμετάσχει μέχρι το τέλος του 2016.

«Πολυάριθμοι βουλευτές νιώθουν ότι τους έχουν κοροϊδέψει», δήλωσε στην ίδια εφημερίδα και ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής και εκπρόσωπος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Κρίστιαν φον Στέτεν.

«Σε τελευταία ανάλυση, η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί στη Βουλή κατά την ψηφοφορία για το τρίτο πρόγραμμα σωτηρίας της Ελλάδας τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται κανείς έτσι στο Κοινοβούλιο», τόνισε μιλώντας στην Bild.

Αλλά και ο Μίχαελ Φουκς, ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του CDU, υπενθύμισε ότι πάντα λεγόταν ότι θα συμμετάσχει το ΔΝΤ. Ελπίζει δε ότι σύντομα το Ταμείο θα δώσει το πράσινο φως και θα συμμετάσχει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024