Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Τσαλταμπάσης και Λίλα Μπακλέση στο making of των «Πελαργών»

Θανάσης Τσαλταμπάσης και Λίλα Μπακλέση στο making of των «Πελαργών»

Οι Πελαργοί καταφθάνουν και δεν είναι άλλοι από τους Πελαργούς (Storks) της Tanweer! Η νέα animated περιπέτεια έρχεται σε σκηνοθεσία Νταγκ Σουίτλαντ, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους για το «Presto» και υπεύθυνος animator στο «Cars» και Νίκολας Στόλερ των «Neighbors» που ήταν υποψήφιος για BAFTA για το «Muppets Most Wanted». Παραγωγοί της […]

Οι Πελαργοί καταφθάνουν και δεν είναι άλλοι από τους Πελαργούς (Storks) της Tanweer! Η νέα animated περιπέτεια έρχεται σε σκηνοθεσία Νταγκ Σουίτλαντ, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους για το «Presto» και υπεύθυνος animator στο «Cars» και Νίκολας Στόλερ των «Neighbors» που ήταν υποψήφιος για BAFTA για το «Muppets Most Wanted». Παραγωγοί της ταινίας οι Μπραντ Λιούις του «Ratatouille» και ο Νίκολας Στόλερ, ενώ η μουσική είναι των Τζεφ Ντάνα και Μίκαελ Ντάνα (The Good Dinosaur).

Στα ελληνικά η απόδοση των δύο βασικών ρόλων γίνεται με τις εκπληκτικές φωνές των Θανάση Τσαλταμπάση στο ρόλο του Τζούνιορ και Λίλας Μπακλέση ως Τουλίπα.

Δείτε σε βίντεο το making of της μεταγλώττισης και τους δύο ηθοποιούς να «τα λένε» αναφορικά με την εμπειρία τους. Από ότι θα δείτε στο βίντεο, μάλλον, τα πέρασαν απίθανα!

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό – κοριτσάκι.
Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Στην animated περιπέτεια «Πελαργοί» δανείζουν τις φωνές τους οι Άντι Σάμπεργκ (“Cloudy with a Chance of Meatballs”, “Hotel Transylvania”), Κέλσι Γκράμερ (“Toy Story 2”, “The Simpsons”), Κέιτι Κράουν (Cartoon Network’s “Clarence”), Κίγκαν-Μάικλ Κι (“The Angry Birds Movie”, “Keanu”, “Key & Peele”), Τζόρνταν Πιλ (“Keanu”, “Key & Peele”), Τζένιφερ Άνιστον (“We’re the Millers”, “Horrible Bosses”), Τάι Μπουρέλ (“Modern Family”) και Ντάνι Τρέχο (“The Book of Life”).


Ημερομηνία Εξόδου: 6 Οκτωβρίου 2016 (σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη)

JUNIOR: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ
TULIP: ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΛΕΣΗ
HUNTER: ΛΟΥΚΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
TOADY: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ
NATE: ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ
HENRY: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ
TULIP’S MΟM: ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ
QUAIL (KIWI): ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Ακούγονται επίσης οι ηθοποιοί: Κώστας Αποστολίδης, Βασίλης Μηλιος, Φώτης Πετρίδης

Δείτε και το trailer

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024