
Γεννηματά κατά κυβέρνησης: «Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τόσο για το πολυνομοσχέδιο κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της χώρας, όσο και για τις τηλεοπτικές άδειες, με αφορμή την απόσυρση του κ. Καλογρίτσα.
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τόσο για το πολυνομοσχέδιο κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της χώρας, όσο και για τις τηλεοπτικές άδειες, με αφορμή την απόσυρση του κ. Καλογρίτσα.
«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την ψήφο τους απόψε ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου σε ξένα συμφέροντα. Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών», τόνισε και περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση, λέγοντας ότι οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι ο κ. Τσίπρας και τα κυβερνητικά στελέχη.
Επίσης, υποστήριξε ότι τον περασμένο Μάιο έλεγαν ψέματα ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθούν δημόσιοι οργανισμοί και ότι νέοι επαγγελματίες δεν θα επιβαρυνθούν με επιπλέον βάρη – αλλά γίνεται το αντίθετο.
Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση. Μια άλλη πολιτική. Δεν αποτελεί λύση η δεξιά στροφή, η επιστροφή στις συντηρητικές πολιτικές».
«Κανείς δε θέλει να γυρίσει η χώρα πίσω. Χρειάζεται εθνική γραμμή. Απαράβατος όρος γι’ αυτό είναι η εθνική συνεννόηση» ανέφερε η κ. Γεννηματά και επέκρινε τον κ. Τσίπρα ότι είναι ωσεί παρών στις αποφάσεις που λαμβάνει η Ευρώπη για το προσφυγικό.
Στη συνέχεια, σε υψηλούς τόνους η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε την κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, βάλλοντας ευθέως κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.
«Νομίζετε ότι με την απόσυρση του κύριου Καλογρίτσα έκλεισε η υπόθεση και θα πάτε παρακάτω. Ότι σβήσατε τα «αποτυπώματα του διαρρήκτη» στην ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν θα κλείσει τα μάτια σε ένα προκλητικό επεισόδιο θράσους και προφανούς διαπλοκής».
«Το τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης – Καλογρίτσα – Τράπεζα Αττικής έχει αποκαλυφθεί. Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL. Με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον κ. Παππά και τον κ. Σπίρτζη, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη. Πολιτικά, ηθικά και νομικά, ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα» ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο!
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ο ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη


