
Ο ΠΑΟ πάτησε «γκάζι» στο β’ μέρος και νίκησε την Ούνικ Καζάν
Ένας βελτιωμένος στα αμυντικά αντανακλαστικά του Παναθηναϊκός Superfoods, εν συγκρίσει με τη χθεσινή πρεμιέρα του «Gomelsky Cup», έκαμψε την αντίσταση της Ούνιξ Καζάν με 69-58 και κατέκτησε την 3η θέση του διεθνούς τουρνουά. Οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν σε μία άνετη νίκη.
Ένας βελτιωμένος στα αμυντικά αντανακλαστικά του Παναθηναϊκός Superfoods, εν συγκρίσει με τη χθεσινή πρεμιέρα του «Gomelsky Cup», έκαμψε την αντίσταση της Ούνιξ Καζάν με 69-58 και κατέκτησε την 3η θέση του διεθνούς τουρνουά.
Οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο όχι μόνο απέδωσαν στην άμυνα, αλλά είχαν και συνοχή από τα 6.75, και με τη φροντ λάιν να δίνει και αυτή πολύτιμες λύσεις κοντά στο καλάθι πέτυχαν την ανατροπή (σ.σ. είχαν βρεθεί στο -9 στην ανάπαυλα) και έφτασαν σε μία άνετη νίκη.
Κορυφαίος των Κυπελλούχων Ελλάδας ο Κέι Σι Ρίβερς με 12 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο έτερος… διψήφιος, Γιάννης Μπουρούσης, με 10, αλλά και 11 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 15-12, 33-24, 45-48, 58-69
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ: Αντίποφ 4, Κλαρκ 11 (2), Λάνγκφορντ 9, Πονκρασόφ 4, Παραχούσκι 15, Κολόμ 9, Μπάνιτς 4, Βορόνοφ 2, Πάνιν.
ΠΑΟ: Μποχωρίδης 3 (1), Χαραλαμπόπουλος, Καλάθης, Νίκολς 2, Σίνγκλετον 8, Τζέιμς 5(1), Φώτσης 7 (1), Παππάς 9 (2), Φελντέιν 4, Γκιστ 9 (1), Μπουρούσης 10 (2), Ρίβερς 12 (3).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Το Ριάντ στριμωγμένο μεταξύ Χούθι και Ιράν: Επανέρχεται ο φόβος ενός διμέτωπου πολέμου
- Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Τζο Έστερχαζ: «Το νέο Βασικό Ένστικτο θα φέρει εγκεφαλικά» – Ο προβοκάτορας του Χόλιγουντ επιστρέφει



