Τραυματίας από φωτιά σε βιοτεχνία απορρυπαντικών στο Μενίδι
Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ένας από τους εργαζόμενους σε βιοτεχνία απορρυπαντικών στο Μενίδι, όπου το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ένας από τους εργαζόμενους σε βιοτεχνία απορρυπαντικών στο Μενίδι, επί της οδού Μενελάου Λουντέμη, όπου λίγο μετά τις 08.30 της Παρασκευής εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία.
Τη φωτιά, που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, κατέσβησαν 17 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με έξι οχήματα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).