Σχεδόν βέβαιος πως «η Άννυ τεμαχίστηκε ζωντανή» δηλώνει ο ιατροδικαστής
«Η Άννυ ήταν εν ζωή όταν τεμαχίστηκε» κατέθεσε την Παρασκευή ο ιατροδικαστής, στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο που δικάζει την αποτρόπαια δολοφονία του τετράχρονου παιδιού, τον Απρίλιο του 2015. Σοκαρισμένοι και σιωπηλοί οι παράγοντες και όσοι παρακολουθούν τη δίκη, άκουσαν τον Νίκο Καρακούκη να λέει ότι είναι «πεπεισμένος πέραν του ποσοστού 95%» πως η τετράχρονη Άννυ τεμαχίστηκε όσο βρισκόταν ακόμα εν ζωή.
«Η Άννυ ήταν εν ζωή όταν τεμαχίστηκε» κατέθεσε την Παρασκευή ο ιατροδικαστής, στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο που δικάζει την αποτρόπαια δολοφονία του παιδιού, τον Απρίλιο του 2015.
Σοκαρισμένοι και σιωπηλοί οι παράγοντες και όσοι παρακολουθούν τη δίκη, άκουσαν τον Νίκο Καρακούκη να λέει ότι είναι «πεπεισμένος πέραν του ποσοστού 95%» πως η τετράχρονη Άννυ τεμαχίστηκε όσο βρισκόταν ακόμα εν ζωή.
Ο ιατροδικαστής εξήγησε πως στηρίζει την εκτίμησή του αυτή στις διάσπαρτες κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού, οι οποίες είχαν εκτιναχθεί σε μεγάλο ύψος μέσα στο υπόγειο της οδού Μιχαήλ Βόδα.
Όπως είπε ο μάρτυρας, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας, «το αίμα εκτινάσσεται όταν ο άνθρωπος είναι εν ζωή… ακόμη κι αν έχει υποβληθεί σε αναισθησία, ενώ όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος, δεν θα εκτιναχθεί».
Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος προέδρου και εισαγγελέα με τον κ. Καρακούκη:
* Πρόεδρος: Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;
* Μάρτυρας: Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή…
* Εισαγγελέας: Ο τεμαχισμός σε πόσο χρόνο τελείται; Γίνεται με απλό μαχαίρι;
* Μάρτυρας: Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ό,τι φαίνεται. Έχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού, που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι, είναι πολύ πιο εύκολος, σε ένα μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας. Για ένα μικρό παιδάκι, άντε να είναι μια ώρα, μιάμιση…
Η δίκη συνεχίζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άρτα: Την ώρα που θήλαζε ένιωσε αδιαθεσία η 35χρονη που πέθανε – Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΑ’)
- Τελικός Κυπέλλου: ΑΕΚ – Ολυμπιακός «μάχονται» στο Καματερό για την κούπα
- Πρόεδρος της Ρουμανίας: Θεμέλιο ανάπτυξης φιλοσοφίας, επιστημών και τεχνών η ελληνική γλώσσα
- Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Ρωσία: Η FSB λέει ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε επιδρομές της Ρωσίας τη νύχτα
- «Οι Λέικερς ετοιμάζουν πακέτο ανταλλαγής για τον Αντετοκούνμπο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442