Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Micra 2017: Ίδιο όνομα νέα εποχή

Nissan Micra 2017: Ίδιο όνομα νέα εποχή

Η νέα γενιά του Micra, δίνει το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής της εν όψει της επίσημης πρεμιέρας της στην προσεχή διεθνή έκθεση με υποσχέσεις για «επανάσταση».

Η ιαπωνική φίρμα έδωσε το πρώτο επίσημο δείγμα της νέας γενιάς του Micra το οποίο αν και αποκαλύπτει ελάχιστο μέρος των μεταλλικών του και μη, επιφανειών επιβεβαιώνει τις «υποψίες» για μια ριζοσπαστική προσέγγιση τόσο στην ουσία όσο και στη σχεδίαση του δημοφιλούς μοντέλου με επιρροές από το Sway Concept.

Στην ίδια εντύπωση συντείνουν και οι επίσημες συστάσεις της Nissan για την έκδοση παραγωγής που θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση του Παρισιού στις 29 Σεπτεμβρίου, καθώς η ιαπωνική φίρμα συνοδεύει το πρώτο teaser του μοντέλου με την φράση «Revolution is coming».

Αν και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Nissan δεν φροντίζει να αποσαφηνίσει σε ό,τι αφορά το τεχνολογικό αντίκρισμα αυτής της «επανάστασης», όπως είναι γνωστό η νέα γενιά του Micra θα έχει ως αφετηρία μια νέα ευέλικτη αρχιτεκτονική την οποία θα επιχειρήσει να συνδυάσει με ένα ποιοτικό άλμα σε κάθε επίπεδο και μια συνολική εικόνα κομμένη και ραμμένη στα πρότυπα των Ευρωπαίων, όπως άλλωστε υποδηλώνει και η απόφαση της Nissan για την μετακίνηση της παραγωγής του από ινδικό σε ευρωπαϊκό εργοστάσιο.

Στελέχη της Nissan έχουν ήδη επισημάνει ότι το νέο Micra θα είναι «σχεδόν αγνώριστο» χάρη στα ποιοτικότερα υλικά και προσθήκη σύγχρονων τεχνολογιών μεταξύ των οποίων αναμένεται να βρεθεί και η τελευταία εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης των Ιαπώνων.

Επίσης εκτός από θέματα «εικόνας» και τεχνολογικής συνειδητότητας αξίζει να σημειωθεί ότι δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η σημαντικά περισσότερη ευρυχωρία και πρακτικότητα που θα προσφέρει το ιαπωνικό μοντέλο χάρη –και- στην αύξηση των διαστάσεων του σε σχέση με το παρελθόν.

Σε επίπεδο κινητήρων, αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία το ιαπωνικό μοντέλο αναμένεται να επωφεληθεί από το οπλοστάσιο του ομίλου Renault-Nissan περιλαμβάνοντας στις επιλογές turbo τρικύλινδρο 1,0 λίτρου κινητήρα βενζίνης και diesel 1,5 λίτρου στη βάση της γκάμας ενώ στην κορυφή αναμένεται να βρεθεί κινητήρας 1,6 λίτρου 190 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024