Χειρότερο ξεκίνημα από τη σεζόν 2010/2011 η Μπαρτσελόνα
Η ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι το τελευταίο επεισόδιο από το ασταθές ξεκίνημα των πρωταθλητών στη La Liga. Οι Καταλανοί έχουν συγκεντρώσει 4 από τους πιθανούς 9 βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι το τελευταίο επεισόδιο από το ασταθές ξεκίνημα των πρωταθλητών στη La Liga. Οι Καταλανοί έχουν συγκεντρώσει 4 από τους πιθανούς 9 βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η Μπάρτσα κέρδισε την Μπέτις (6-2) και έχασε από την Αλαβές (1-2), σε ένα απολύτως απροσδόκητο «στραβοπάτημα».
Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου θα είναι στις 15 Οκτωβρίου, όταν θα υποδεχθεί την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Παρόμοιο ξεκίνημα είχαν κάνει οι Καταλανοί την σεζόν 2010/11 με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο τους, τότε που στην συνέχεια έκαναν το ρεκόρ των 16 σερί νικών στη La Liga.
Επίσης η Μπαρτσελόνα είναι η τρίτη ομάδα, που έχει δεχτεί τα περισσότερα εντός έδρας γκολ, πίσω από Βαλένθια (7) και Θέλτα (6).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442