Με στοχευμένες προληπτικές/διαγνωστικές εξετάσεις για το γενικό κοινό και ενημερωτικές δράσεις που προωθούν την ιδέα της πρόληψης, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ  Hospital Center συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου).

Με στοχευμένες προληπτικές/διαγνωστικές εξετάσεις για το γενικό κοινό και ενημερωτικές δράσεις που προωθούν την ιδέα της πρόληψης, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ  Hospital Center συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου).

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο καρδιολογικού ελέγχου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, οργανώνει επιστημονικές συναντήσεις και ενημερωτικές διαλέξεις εντός κι εκτός του νοσηλευτικού κέντρου, ενώ προγραμμάτισε και την δωρεάν εξέταση ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων μέσω της Κινητής Μονάδας Υγείας.

Συγκεκριμένα, στις 30 Σεπτεμβρίου η Κινητή Μονάδα Υγείας στελεχωμένη από ειδική ιατρική ομάδα, υπό τον συντονισμό του Διευθυντή του Β’ Καρδιολογικού Τμήματος Ηλία Τσούγκου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε δημότες της Μάνδρας Αττικής. 

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, οργανώνεται από το Β’ Καρδιολογικό Τμήμα και επιστημονική διημερίδα με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, στις 30/09 και 1/10/2016, στο νέο Πνευματικό Κέντρο του δήμου.

Επίσης, για την περίοδο από 22 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2016, τα Καρδιολογικά Τμήματα και οι διαιτολόγοι του ENHC κατάρτισαν και προσφέρουν -κατόπιν ραντεβού- πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου.

Το πακέτο ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων παρέχεται στην τιμή των 35 ευρώ και περιλαμβάνει:

– Κλινική εξέταση από την καρδιολογική ομάδα του ENHC.

– Ηλεκτροκαρδιογράφημα.

– Αιματολογικό έλεγχο (Ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη)

-Πλήρη ανάλυση σύστασης σώματος με λιπομέτρηση, έλεγχο μυϊκής μάζας, μέτρηση σπλαχνικού λίπους,  εκτίμηση βασικού μεταβολισμού και μέτρηση υγρών σώματος.

Επί ενδείξεων ή ευρημάτων από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, εξάλλου, οι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους σε Triplex Καρδιάς, Test Κοπώσεως και Holter Ρυθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους κατά τις ώρες 08:30 – 15:30 από Πέμπτη 22/9 μέχρι και την Παρασκευή 30/9 στο τηλέφωνο 210.6972315 ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr.

health.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr