Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος και ενημέρωση κοινού στην Μάνδρα Αττικής

Με στοχευμένες προληπτικές/διαγνωστικές εξετάσεις για το γενικό κοινό και ενημερωτικές δράσεις που προωθούν την ιδέα της πρόληψης, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ  Hospital Center συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου).

Με στοχευμένες προληπτικές/διαγνωστικές εξετάσεις για το γενικό κοινό και ενημερωτικές δράσεις που προωθούν την ιδέα της πρόληψης, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HospitalCenterσυμμετέχει και φέτος στον εορτασμό τηςΠαγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς(25 Σεπτεμβρίου).

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο καρδιολογικού ελέγχου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, οργανώνει επιστημονικές συναντήσεις και ενημερωτικές διαλέξεις εντός κι εκτός του νοσηλευτικού κέντρου, ενώ προγραμμάτισε και την δωρεάν εξέταση ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων μέσω της Κινητής Μονάδας Υγείας.

Συγκεκριμένα, στις 30 Σεπτεμβρίου η Κινητή Μονάδα Υγείας στελεχωμένη από ειδική ιατρική ομάδα, υπό τον συντονισμό του Διευθυντή του Β’ Καρδιολογικού Τμήματος Ηλία Τσούγκου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε δημότες της Μάνδρας Αττικής.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, οργανώνεται από το Β’ Καρδιολογικό Τμήμα και επιστημονική διημερίδα με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, στις 30/09 και 1/10/2016, στο νέο Πνευματικό Κέντρο του δήμου.

Επίσης, για την περίοδο από22Σεπτεμβρίου έως30Σεπτεμβρίου 2016, τα Καρδιολογικά Τμήματα και οι διαιτολόγοι του ENHC κατάρτισαν και προσφέρουν -κατόπιν ραντεβού- πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου.

Το πακέτο ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων παρέχεται στην τιμή των 35 ευρώ και περιλαμβάνει:

– Κλινική εξέτασηαπό την καρδιολογική ομάδα του ENHC.

– Ηλεκτροκαρδιογράφημα.

– Αιματολογικό έλεγχο(Ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη)

-Πλήρη ανάλυση σύστασης σώματος με λιπομέτρηση, έλεγχο μυϊκής μάζας, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, εκτίμηση βασικού μεταβολισμού και μέτρηση υγρών σώματος.

Επί ενδείξεων ή ευρημάτων από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, εξάλλου, οι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους σε Triplex Καρδιάς, Test Κοπώσεως και Holter Ρυθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους κατά τις ώρες 08:30 – 15:30 από Πέμπτη 22/9 μέχρι και την Παρασκευή 30/9 στο τηλέφωνο210.6972315 ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr.

health.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024