Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: 5 χρυσά βραβεία στα Healthcare Business Awards

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις στα Healthcare Business Awards, εξασφαλίζοντας συνολικά 5 χρυσά βραβεία που αναδεικνύουν το κύρος και την επιχειρηματική αριστεία του.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις στα Healthcare Business Awards, εξασφαλίζοντας συνολικά 5 χρυσά βραβεία που αναδεικνύουν το κύρος και την επιχειρηματική αριστεία του.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών βραβεύτηκε στις εξής κατηγορίες:
• Επενδυτική Δραστηριότητα
• Συμβολή στην Απασχόληση
• Ποιότητα Υπηρεσιών
• Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον
• Δράση για Πρόληψη/ Έγκαιρη Διάγνωση

Τα βραβεία Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος με στόχο την ανάδειξη κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Υγείας.

Οι διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν τη σταθερή και δυναμική επενδυτική δραστηριότητα του Ομίλου στην Ελλάδα, καθώς και τη στήριξη της οικονομίας μέσω της σημαντικής προσφοράς θέσεων εργασίας, σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης. Παράλληλα, αποτελούν αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών του, με βάση τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές πιστοποιήσεις, αλλά και του εξαιρετικά αποδοτικού περιβαλλοντικού προτύπου που έχει υιοθετήσει για τη λειτουργία μονάδων του. Τέλος, είναι μία έμπρακτη απόδειξη ότι ένας κορυφαίος Όμιλος οφείλει να λειτουργεί με γνώμονα «το σεβασμό στον άνθρωπο και την κοινωνία», αναπτύσσοντας ένα πολυδιάστατο «Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης», που αναδεικνύει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, προσφέροντας ενημέρωση, εξετάσεις και περίθαλψη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών μας και ενισχύουν τη δέσμευσή μας απέναντι στους ασθενείς, τους εργαζόμενούς και τους συνεργάτες μας για συνέχιση των δράσεών μας. Με γνώμονα την καινοτομία και την αριστεία, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα εξακολουθεί να απαντά στην κρίση με νέες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες υποδομές, κορυφαίες τεχνολογίες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών του».

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024