
Νέα επίθεση Καμμένου κατά Καλογρίτσα, αυτή τη φορά για τα βοσκοτόπια
Συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον του κ. Καλογρίτσα ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, αυτή τη φορά με ένα ειρωνικό tweet σχετικά με τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη που έθεσε ως εγγύηση για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» του αφού κέρδισε μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.
Συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον του κ. Καλογρίτσα ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, αυτή τη φορά με ένα ειρωνικό tweet σχετικά με τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη που έθεσε ως εγγύηση για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» του αφού κέρδισε μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.
Στο tweet του ο Πάνος Καμμένος γράφει «Gida resort by Karabatsos joldings €€€€$$$$» και αναρτά φωτογραφία με κατσίκια σκαρφαλωμένα πάνω σε μια ελιά.
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) September 16, 2016
Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Καλογρίτσας έβαλε ως εγγύηση για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» του βοσκοτόπια συνολικής έκτασης 5.000 στρεμμάτων στην Ιθάκη, τα οποία παραχωρήθηκαν προς αυτόν από την εταιρεία ΑΓΙΑ του Σπύρου Καραμπάτσου.
Σύμφωνα με τον Alpha η εταιρεία ΑΓΙΑ είναι εταιρεία-φάντασμα με άγνωστη έδρα και διοικητικό συμβούλιο.
Επίσης, σύμφωνα με το Star τα βοσκοτόπια είναι μηδαμινής αξίας, ενώ εμφανίζονται και ιδιοκτήτες που δηλώνουν άγνοια γιατί οι εκτάσεις τους μπήκαν ως εγγύηση στη γνωστή πλέον διαδικασία του ελέγχου του «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών του διαγωνισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διοικητικό Εφετείο: Προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση στις εγκαταστάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας
- Φιλοπάππου: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες και τους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο
- Ο Μπομπ Όντενκιρκ θέλει να θυμάστε ότι «η ζωή είναι μια μάταιη φάρσα – και το μόνο που μένει είναι να γελάς»
- Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο κατά την υποδοχή του ΟΦΗ: Αποθέωση, συνθήματα και ζεϊμπέκικο με την κούπα (vids, pics)
- Υποκλοπές: Νέο καμπανάκι για το σκάνδαλο Predator – 31 αδικήματα παραγράφηκαν σε 20 μέρες, λέει ο Χρ. Κακλαμάνης
- Κοινωνικός Τουρισμός: Παρατείνεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η προθεσμία για τις αιτήσεις
