Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην Ιταλία από αυτοκτονία 31χρονης εξαιτίας ερωτικού βίντεο

Σοκ στην Ιταλία από αυτοκτονία 31χρονης εξαιτίας ερωτικού βίντεο

«Δεν της άξιζε να πεθάνει»: Η φράση της μητέρας της 31χρονης Τιτσιάνα στην κηδεία της στη Νάπολη βρίσκεται στους τίτλους των εφημερίδων και στα χείλη των Ιταλών για μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της χώρας. Η νεαρή, έπειτα από πολύμηνη μάχη με νομικά μέσα, αυτοκτόνησε εξαιτίας βίντεο της ίδιας με «σκληρό ερωτικό περιεχόμενο» που, χωρίς την άδειά της, είχε διαδοθεί εκτενέστατα στο Διαδίκτυο -σε σημείο που φράσεις από το κλιπάκι είχαν γίνει «καθημερινό αστείο» στο Διαδίκτυο.

«Δεν της άξιζε να πεθάνει»: Η φράση της μητέρας της 31χρονης Τιτσιάνα στην κηδεία της στη Νάπολη βρίσκεται στους τίτλους των εφημερίδων και στα χείλη των Ιταλών για μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της χώρας.

Η νεαρή, έπειτα από πολύμηνη μάχη με νομικά μέσα, αυτοκτόνησε εξαιτίας βίντεο της ίδιας με «σκληρό ερωτικό περιεχόμενο» που, χωρίς την άδειά της, είχε διαδοθεί εκτενέστατα στο Διαδίκτυο -σε σημείο που φράσεις από το κλιπάκι είχαν γίνει «καθημερινό αστείο» στο Διαδίκτυο.

H εισαγγελία της Νάπολης ξεκίνησε έρευνα για «παρακίνηση σε αυτοκτονία» ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη ξεχωριστή έρευνα σε βάρος τεσσάρων ατόμων για ενδεχόμενη παραβίαση προσωπικών δικαιωμάτων.

Η κηδεία της Τιτσιάνα έγινε την Πέμπτη και έτυχε εκτενούς κάλυψης από τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς η είδηση της αυτοκτονίας της την Τρίτη είχε προκαλέσει σοκ.

Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, η περιπέτεια της Τιτσιάνα είχε ξεκινήσει το Μάιο του 2015. Τότε, η νεαρή προσέφυγε στη Δικαιοσύνη επειδή βίντεό της που είχε η ίδια στείλει ιδιωτικά σε τέσσερα άτομα, χωρίς την άδεια να το «διανείμουν», είχε αρχίσει να διαδίδεται στο Διαδίκτυο.

Η νεαρή κατέθεσε τον Οκτώβριο και στο τέλος κατάφερε να διαταχθεί η διαγραφή του βίντεό της από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αφαίρεση αποτελεσμάτων που την αφορούν στις μηχανές αναζήτησης -έστω κι αν της επιβλήθηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

Την ίδια στιγμή, η Τιτσιάνα είχε ξεκινήσει τη διαδικασία με τις ληξιαρχικές υπηρεσίες του Μουνιάνο (προάστιο της Νάπολης) ώστε να αλλάξει το όνομά της. Σκοπός της ήταν να αλλάξει ταυτότητα και να ξεκινήσει νέα ζωή «μεταξύ αγνώστων» στην Τοσκάνη.

Η ζημιά όμως ήταν τέτοια που τελικά η Τιτσιάνα δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή της. Ενδιάμεσα, φράσεις που ακουγόταν να λέει η ίδια στο επίμαχο βίντεο είχαν καταλήξει να τυπώνονται σε μπλουζάκια και να γίνονται meme στα κοινωνικά δίκτυα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024